Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Niklas Strömstedt har hittat lyckan igen efter nio år – Jenny tydligt påverkad av situationen

01 feb, 2024, 20:30 
Niklas och Jenny Strömstedt
Niklas Strömstedt i en ny vardag – vilket såklart påverkar kvinnan som stått vid hans sida de senaste åren, Jenny Strömstedt.
Annons
Jenny Strömstedts krav på Steffo TörnquistBrand logo
Jenny Strömstedts krav på Steffo Törnquist

Niklas, 65, och Jenny Strömstedt, 51, har varit ett par i över 16 år och känns i dag helt självklara i varandras liv.

Utöver make och hustru har de även varit kolleger i programmet "Tillsammans med Strömstedts", och båda jobbar också hårt på varsitt håll.

Det har märkts av tidigare, som när Jenny förrförra året meddelade att hon hade en "jobbsommar" samtidigt som maken turnerade med GES.

Samlivet påverkas helt enkelt när man har att göra med två så driftiga personer som Jenny och Niklas – och nu har deras vardag kastats om igen.

Niklas Strömstedts nya vardag

De senaste åren har Jenny varit den som betat av mest programledarjobb i hushållet men även Niklas har en historia av att ratta tv.

Ja, 2011 gjorde han programledardebut i SVT-programmet "Tack för musiken" där Niklas träffade andra musiker för att spela och prata om musik.

Annons

Programmet fick fyra säsonger innan kalaset lades ner 2015. Men nu gör "Tack för musiken" comeback – och Niklas är tillbaka i spetsen.

Redan i vår kommer vi få se fyra avsnitt av den nygamla serien, resterande fyra sänds i höst. Och precis som för nio år sedan utlovas härliga möten.

Först ut är Miss Li och därefter kommer vi se Per Gessle, Miriam Bryant och Danny Saucedo ta plats bredvid Niklas.

Det råder inga tvivel om att Niklas är glad över comebacken. Han har ju pratat om programmet med sådan värme:

– Vi startar i skapandet eller artisteriet, sen får samtalet gå åt vilket håll som helst, har han till exempel sagt i en intervju med Aftonbladet.

Jennys och Niklas speciella liv

Nu är programmet redan inspelat men självklart har det nya jobbet även påverkat Jenny i förlängningen, som det ju blir när man lever ihop.

Men det här är inte heller en helt ny situation för makarna. I perioder har Niklas och Jenny det precis så här, fullt upp på varsitt håll. Andra perioder är det lugnare – det är helt enkelt showbiz-livet som de har valt.

Foto: TT

Annons