Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kändiskvinnan går ut med sanningen – avslöjar prins Daniels beteende under mötet

04 jun, 2024, 05:00 
Vendela Lönnqvist
TT
Nu öppnar kändiskvinnan upp om mötet med prins Daniel.
Annons

Från att ha arbetat som reporter och korrespondent i USA till att ratta sin alldeles egna talkshow.

Prins Daniel om skilsmässoryktena: ”Kan inte acceptera”Brand logo
Prins Daniel om skilsmässoryktena: ”Kan inte acceptera”

Carina Bergfeldt om bannlysta talkshow-gästen

Idag är Carina Bergfeldt ett av våra största journalistiska namn, och har även klättrat högt på listan över romanförfattare med bland annat boken "Födelsedagen", som hon skrivit med kollegan Sofie Sarenbrant.

I skrivande stund har Carina fullt upp att, tillsammans med produktionen bakom programmet "Carina Bergfeldt", leta nya gäster till kommande säsong i höst.

Det finns dock en person Carina aldrig skulle bjuda in till sin soffa.

– Sofie är den enda gästen som är bannlyst från ”Bergfeldt” eftersom vi har ett gemensamt ekonomiskt intresse. Så hon är den enda gästen som inte får sätta sin fot i min tv-studio.

Annons

Carina Bergfeldts intervju med prins Daniel

Carina har tidigare uttalat sig om att prins Daniel är den person hon varit allra mest nyfiken på. Och i höstas blev det verklighet – prinsen hade tackat ja till en exklusiv intervju efter många år av tjat.

Så den 29 augusti 2023 sändes den drygt en timme långa intervjun, från limousinen till slottet, och Daniel pratade om allt mellan livet som småbarnsförälder till de elaka skilsmässoryktena:

– Det var en elak falsk ryktesspridning som vi upplevde fick många konsekvenser. Det var många vänner från olika delar av Sverige och även utomlands som hörde av sig, och det nådde en nivå som gjorde att vi kände att det här kan vi inte acceptera.

Carina Bergfeldts ord om prins Daniel

Nu har det snart gått ett år sedan den omtalade intervjun. Det blev en slags milstolpe för Carina, som i en intervju med Expressen erkänner att han länge var högst på önskelistan och att intervjun "var väldigt kul".

Men vem är nästa drömgäst för Carina?

– Annars har vi ju frågat Zlatan. Fast de har frågat Zlatan i alla 26 säsonger av ”Skavlan” också, men han kommer aldrig.

Skam den som ger sig – det gjorde ju aldrig Carina med prinsen.

– Även där är jag ”den glada idioten”. Det är bara att fortsätta att fråga. Prins Daniel sa nej väldigt länge också. Sen helt plötsligt så löste det sig. Så jag fortsätter glatt att fråga Zlatan och hoppas på det bästa, avslutar hon till Expressen.

Annons