Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kate ertappas mitt i lögnen – bilden får britterna att se rött

09 feb, 2023, 08:00 

Allt är inte som det ser ut. Nu fångas prinsessan Kate på bild i en udda situation.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Efter en omtumlande höst och vinter har det varit ovanligt tyst kring det brittiska kungahuset. Ja, trots Meghan Markles och prins Harrys upprepade anklagelser verkar livet rulla på som vanligt i Storbritannien.

Men nu har skandalerna gjort sig påminda igen, och denna gång är prinsessan Kate i fokus. Allt avslöjas med en ny bild.

5 chockavslöjanden i prins Harrys nya skandalbokBrand logo
5 chockavslöjanden i prins Harrys nya skandalbok

Meghan Markles ord om mötet med Kate

För att förstå varför den ovanliga bilden på Kate väcker reaktioner gäller det att man har koll på Meghan Markle och prins Harrys dokumentärserie. I den gick paret igenom tiden i kungahuset, och de sparade inte på krutet.

I ett avsnitt berättade Meghan om ett tidigt möte med prins William och prinsessan Kate. Hon var ny i familjen, och inkastad i en helt ny värld – den kungliga. Meghan och Harry bjöd in paret på en middag, och för Meghan var sammanhanget avslappnat.

Annons

Hon öppnade dörren i trasiga jeans och utan strumpor, något som inte ska ha landat väl hos de propra kungligheterna. Hon berättar att hon inte hade räknat med att deras kungliga elegans också spillde över till vardagen.

– Jag var en kramare, alltid varit en kramare. Jag insåg inte att det verkligen är jobbigt för många britter, berättar Meghan.

Prinsessan Kate och Meghan Markle
Kate och Meghan 2018. Nu var det ett tag sedan vi såg dem sida vid sida.

Bilden på prinsessan Kate får britterna att reagera direkt

Ja, Meghan gick in för kramen, något som hon insinuerar att Kate och William ska ha tyckt varit aningen märkligt. Kate ska ha varit alldeles för formell för det.

Detta påstående fick däremot många att se rött. Till People sa en källa nära Kate att det helt enkelt inte stämmer:

– Kate är en stor kramare. Hon är varm och vänlig och hälsar alla med en stor kram och puss. Det faller sig naturligt för henne att vara så.

Annons

När det brittiska kungahuset nu publicerar en ny bild på Kate ute på kungligt uppdrag får debatten nytt liv. På bilden ses hon nämligen ge en kvinna en stor varm kram.

I kommentarsfältet väntar inte reaktionerna, och många rasar på Meghan på nytt:

"Nämen, se där. Hon ÄR en kramare"

"KRAMEN! Ha! Jag älskar verkligen hur den här familjen svarar. Ord behövs inte för att uttrycka oss själva, för att "tala ut". HANDLINGAR är mycket starkare än ord..." Skriver någon som tror bilden är ett medvetet beslut.

"Trodde hon inte var en kramare?!! Nu är hon det, verkar det som."

Foto: TT

Annons