Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Kung Charles panik! Meghan planerar ny attack mot kungahuset – utan Harry

01 jan, 2023, 18:00 

Den som trodde att Meghan Markle sagt sitt får tänka om.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Det är nog ingen som missat att Meghan Markle och prins Harry inte är särskilt nöjda med hur det brittiska kungahuset behandlade dem efter att deras förhållande blev offentligt.

7 saker du inte visste om Meghan MarkleBrand logo
7 saker du inte visste om Meghan Markle

En sex delar lång dokumentärserie, en avslöjande intervju med Oprah och Harrys stundande memoarer – men det finns mer att säga.

Sprickan mellan Prins Harry och prins William

Prins Harrys självbiografi Spare förväntas släppas för allmänheten den 10:e januari, och visst kan man tänka sig att hjärtat sitter i halsgropen borta på Buckingham Palace. Enligt källor till Daily Mail ska det inte vara frågan om att prinsen vädjar om försoning i boken – tvärtom.

När den kommer ut på marknaden fruktar många att sprickan mellan prins Harry och prins William kommer bli än svårare, om inte omöjligt, att reparera.

Annons

– Charles kommer undan bättre än förväntat, men det är tufft för William, särskilt, och även Kate får lite bredsida, säger källan och fortsätter.

– Jag personligen kan inte se hur Harry och William kommer att kunna försonas efter detta.

Inte heller förväntas det bli bättre nu, nu verkar det nämligen vara dags för Meghan att ta ton.

Omslaget till prins Harrys bok Spare
Detta lär inte bli någon mysig söndagsläsning för prins William.

Meghan Markles planer – jämförs med Obama

Ja, enligt uppgifter till Daily Mail ska det vara så att även Meghan Markle vill säga sitt och släppa sina memoarer. Visst har hon haft ett händelserikt liv, hon hade en raketkarriär i Hollywood och gifte sig med en prins!

Men det är inte bara det som väntas ta upp i den förmodade biografin – det tros vara en så kallad "tell all" om tiden i kungahuset.

Det spekuleras även kring om anledningen till att Meghan väljer att släppa en biografi är för att hon ska ge sig in i politiken – något som det ryktats om ett tag. Både Harry och Meghan jobbar ofta för välgörande ändamål, och kämpar hårt för att skipa rättvisa i samhället.

– Presidenterna Clinton, Obama och Trump släppte samtliga böcker om deras tvivel innan de lanserade en kandidatur, säger uppgiftslämnaren till Daily Mail.

Meghan Markle
Vem vet – kanske väntar en karriär i politiken för Meghan Markle?

Foto: TT

Annons