Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Meghans chockdrag – presenten till prins William fick kungafamiljen att tappa hakan: "Extrem"

01 jan, 2023, 09:00 

Hertiginnans present var inte vad någon väntat sig...

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Det är svårt att ta ett kliv in i en ny familj och försöka anpassa sig efter deras normer och regler – och än svårare blir det om familjen i fråga råkar vara brittiska kungligheter. Det kan Meghan Markle skriva under på.

7 saker som hänt efter Meghans & Harrys sorti ur kungahusetBrand logo
7 saker som hänt efter Meghans & Harrys sorti ur kungahuset

Vad köper man egentligen till julklapp till en prins eller drottning? Ja, hon kanske har lite tips på vägen...

Meghan Markles julklapp till prins Harry

Det är The sun som skriver om Meghans något annorlunda present till sin svåger. Uppgifterna kommer från en biografi om Meghan och Harry, Finding Freedom, som släpptes 2020.

Händelsen ska ha ägt rum för ett par år sedan, och till historian hör att kungafamiljen enligt biografin har en tradition att ge varandra skämtpresenter, så helt fel ute kanske inte Meghan var.

Annons

Presenten i fråga, som The sun själva beskriver som "extrem" var en stor sked, med texten "cereal killer" ingraverad. Det betyder ungefär fling-mördare, och är en ordlek på ordet "serial killer".

Om den gick hem? Ja, om man ska tro författarna Carolyn Durand och Omid Scobie! De beskriver nämligen presenten som en stor succé, även om många i familjen ska ha tappat hakan!

Prinsessan Kate, prins William och Meghan Markle
Visst hade man velat veta om skeden fortfarande är i bruk?

Meghan Markle om mötet med prinsessan Kate

Ja, det är inte alltid lätt att veta hur man ska föra sig kring nya familjemedlemmar. Och visst har Meghan Markle och prins Williams relation varit något helt annat. I Netflix-serien Harry och Meghan berättar hon om tiden när hon var ny till sammanhanget.

Då hade inte Meghan räknat med att den propra framtoning och lite strikta stil kungligheterna utstrålade, inte var något som hade en av och på-knapp.

Annons

– Även när Will och Kate kom över och jag hade träffat henne för första gången... De kom på middag, säger hon i serien.

– Jag minns att jag hade trasiga jeans och jag var barfota. Jag var en kramare, alltid varit en kramare. Jag insåg inte att det verkligen är jobbigt för många britter.

Meghan Markle, prins Harry, prins William och prinsessan Kate
Kvartetten som fick namnet The Fab Four syns väldigt sällan tillsammans.

Hur relationen dem sinsemellan ser ut idag, pratas det inte mycket om. Relationerna mellan Meghan och Harry, och det brittiska kungahuset, är ju aningen svajiga överlag.

Foto: TT

Annons