Kate och William bryter helt – påtalar situationen för första gången

31 dec, 2022, 10:12 

Prinsessan Kate och prins William har bestämt sig.

Annons

Nu är det knappa timmar kvar innan det nya året skålas in, och många unnar sig lite välförtjänt ledighet i mellandagarna. Kungligheterna är inget undantag, runt om i världen ekar det tomt på de kungliga kalendrarna.

Prinsen slängs ut från slottet – efter oacceptabla beteendet
Prinsen slängs ut från slottet – efter oacceptabla beteendet

Men nu har prins William och prinsessan Kate bestämt sig för att bryta sin julledighet. En händelse måste helt enkelt påtalas.

Historiska beslutet för prins Louis

Ja, likt många andra ägnar sig William och Kate nu åt lite ostörd familjetid. De har haft en hektisk tid, för ett par veckor sedan var det dags för den årliga julkonserten i Westminister Abbey, som inte blev sig lik. Det var ju första året utan drottning Elizabeth.

Även juldagsmorgonen spenderades i det kungliga rampljuset. Kung Charles och Camilla in kungafamiljen till julfirande på Sandringham och efter en gudstjänst mötte de folket utanför kyrkan. Kate och William hade med sig alla tre barnen: prins George, prinsessan Charlotte och prins Louis.

Annons

"Promenaden" ut ur kyrkan när lokalbefolkningen får en chans att se kungligheterna är en omtyckt tradition. Denna gång gjorde minstingen prins Louis också premiär! Men efter detta var det alltså dags att gå under radarn en tid, tills det kungliga arbetet återupptas någon gång i januari.

Prinsessan Kate, prins William, prinsessan Charlotte, prins George och prins Louis
Minstingen Louis gjorde succé!

Prins William och prinsessan Kates sorg

Men mitt i julmyset nåddes hela världen av ett tragiskt besked. Den legendariska fotbollspelaren Edson Arantes do Nascimento, Pelé har gått bort. Pelé avled den 29:e december 82 år gammal efter en tids sjukdom och sörjs nu i hela världen.

Inte minst prins William är ett stort fotbollsfan, och han har säkerligen många fina minnen av Pelés långa karriär. Därför gjorde prinsparet något väldigt ovanligt. Enligt tidningen Hello delade de en bild på Instagram för att visa sin sorg, trots att de gått på ledighet.

Annons

Bilden de delade kommer från det brittiska fotbollslandslagets Instagram och föreställer arenan Wembley som pryds av en hyllning till den brasilianska fotbollslegendaren.

"Hyllar en riktig fotbollsikon. Vila i frid, Pelé" Skriver kontot.

Foto: TT

Annons