Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kate och Williams beteende fångat på film – här sker det ovanliga

07 jul, 2023, 11:00 
Felicia Plåt
Kate och William
Kate och William träffades 2001. Foto: TT

William och Kate är inte rädda för att visa varandra kärlek.

Annons

Under 2001 studerade en ung man och en ung kvinna konsthistoria vid det skotska universitetet S:t Andrews. De blev snabbt vänner och sedan började en lång kärlekssaga. Idag har de varit tillsammans i över två decennium och är kända över hela världen. Vi pratar såklart om prins William och hans maka prinsessan Kate.

Se kärleksgesten! Victoria & Daniel på bröllop – i JordanienBrand logo
Se kärleksgesten! Victoria & Daniel på bröllop – i Jordanien

Kungahusets kärleks-traditioner

Under alla kärleksfulla år har paret hunnit med en hel del. De har fått tre fantastiska barn, prins George, prinsessan Charlotte och prins Louis. Nyligen flyttade även hela familjen bort från storstadslivet i London till friska landet i Windsor.

Inom kungahuset finns det flera kärlekspar, men det är inte särkilt vanligt att de visar varandra ömhet i offentliga sammanhang. I deras privatliv ser det säkerligen annorlunda ut. Men ser vi bara till vår egen kung och drottning så rör de knappt vid varandra när de syns offentligt. Vilket inte är särkilt konstigt inom kungahuset.

Annons

Men den yngre generationen har ändrat lite på denna tradition. Victoria och Daniel har synts ge varandra ömhetsbevis vid flera tillfällen, likaså det svenska prinsparet. Nu har även Kate och William vågat visa upp kärleken i det offentliga, och allt fångades på bild.

Kates kyss fångas på bild

Under gårdagen, 6 juli, var det dags för Royal Charity Polo Day på Guards Polo Club i Windsor. Det var flera polo-sugna spelare samlade för att tävla mot varandra, bland annat Hertigen av Cambridge, prins William.

Väl på plats hjälpte han sitt lag att vinna med 3-2 och vid sidlinjen stod hans fru Kate och hejade på honom. Efter vinsten var Kate så stolt över sin make att hon sprang fram och gav honom en kärleksfull kyss på kinden.

Kate och William
Här fångas kyssen på bild.

Bara en dag tidigare när paret var på plats i Skottland för att fira Charles kröning gjorde hon ännu en kärleksgets till sin make. Hon slog William lekfullt på rumpan för att sedan viska något i hans öra.

Paret låter verkligen kärleken spira!

Annons