Kate William & Elizabeth på privat gudstjänst – utan prins Philip

Kate och prins William
Både prins William och Kate dök upp, tillsammans med drottning Elizabeth, för att gå på en gudstjänst i Sandringham. Men vi såg inte en skymt av vare sig prins Harry, Meghan eller prins Philip.
Annons

Nu är det åter dags att börja skolan i London för prins George och prinsessan Charlotte. Men under helgen innan hade Kate och prins Williams barn jullov och familjen hade tid att vara kvar i Sandringham och njuta av sin ledighet. Under vistelsen passade paret dessutom på att närvara vid en gudstjänst tillsammans med drottning Elizabeth. Hertigparet av Cambridge promenerade till St Mary Magdalene kyrkan i Sandringham, medan drottningen, klädd i en lejongul ensemble, tog bilen. Maken prins Philip var inte med denna gång heller.

Annons

drottning Elizabeth

Men vi såg inte en skymt av prins Harry och hans gravida maka Meghan. Det sägs att paret har rest över till USA för att tillbringa lite tid tillsammans med Meghans mamma Doria Ragland. De träffades ju inte i julas, som tidigare var tänkt och man kan anta att Meghan längtar efter att vara ett tag med sin familj, modern är ju den enda hon tycks umgås med.

Annons

Om ett tag får väl Meghan inte heller flyga med tanke på den växande babymagen, så detta var kanske sista chansen att se Doria innan det är dags att föda. Men var hertiginnan av Sussex befinner sig just nu vet vi inte, det brittiska hovet har heller inte gett någon information om någon eventuell resa. Däremot ska paret göra sitt första uppdrag den 14 januari då de ska till Birkenhead.

Kate och prins William

Prins Philip saknades

Men inte heller prins Philip, som ska ha befunnit sig på ägarna, närvarade. Han syns numera allt mer sällan i drottningens sällskap. Har har visserligen gått i en välförtjänt pension, men inte heller under privata sammanhang brukar han delta numera. Kanske väljer han att göra endast de saker han brinner för, såhär på ålderns höst.

Annons

Foto: TT

 

Läs även:

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

9 kommentarer till “Kate William & Elizabeth på privat gudstjänst – utan prins Philip”

 1. Miss Mary skriver: 10 januari, 2019

  Hon ser ut att vara en tvåmeters kvinna Middleton.


  1. Christina skriver: 10 januari, 2019

   Hon är 175 cm . Se på höjden på klackarna ! Hon är rak och stilig


 2. Birthe Vejrum skriver: 10 januari, 2019

  Hvis Meghan og Harry har været i LA, er det vel forståeligt, at de gik under radaren!
  Men Meghan har været på job i dag hos én af de 4 nye protektioner, der blev offentliggjort tidligt på formiddagen.


 3. Katten (FIN) skriver: 11 januari, 2019

  ??
  Catherine ar “5 foot 9 inches” lang. Detta betyder ungefar 1.75 cm. Inte kort, men inte heller valdigt lang. + Hon har ju ofta hoga klackar. Ser valdigt snygg ut med William som ar over 1.90 cm lang

  Sjalv ar jag ungefar 5 cm kortare och har aldrig uppfattat mig som extremt lang, aven med hoga klackar.

  Har i Finland ar de flesta unga kvinnor mycket langre an mig – snygga unga kvinnor.

  Vad ar problemet??


 4. Mimmi skriver: 11 januari, 2019

  Katten från Finland

  Problem… Har du problem? Berätta!


  1. Christina skriver: 11 januari, 2019

   Mimmi . Katten från Finland har inget problem. Du skall inte mobba


 5. Katten (FIN) skriver: 11 januari, 2019

  Tack Christina!

  Ville bara papeka at Miss Mary, att just denna bild ger en valdigt felaktig uppfattning om Williams och Catherines langd.

  Har nu sjalv bott i Stor-Britannien i flera ar, och aldrig har jag tidigare kant mig sa lang som har nu. (Medellangden for kvinnor i Finland ar 165cm)
  Especiellt i hoga klackar. Ar sjalv 170cm och darmed ung. 180 med riktigt hoga klackar. Ar da langre an de flesta man jag traffar.
  Bodde i Skottland en tid och hade flera vaninnor som endast var knappt 5 ft. Ansedda som normal hojd for en kvinna.

  Visste dock fran tidigare, att Skandinaver ar langre an medelmattan, men trots detta har det varit en overraskning.

  Menade inget illa.


 6. Bror skriver: 14 januari, 2019

  Det där med längd…
  Att som man vara “lång och stilig” och som kvinna “liten och nätt” var under patriarkatets glansdagar något allmänt vedertaget. Så är det inte längre. Kvinnans frigörelse från ett förkrympt liv i mannens skugga gäller också längden – bokstavligt och bildligt.
  Numera kan en kvinna, liksom en man, vara “lång och stilig”. Och ingen finner detta det allra minsta märkligt. Men vad händer när kvinnan är några centimeter längre än mannen? Vad måste då mannen kompensera med för att uppnå kvinnlig acceptans? För så är det väl…?


 7. PernillaA skriver: 18 januari, 2019

  ja Bror så är det


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Laddar