Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kates hemliga budskap – visar med klänningen

03 jul, 2023, 10:00 
Minna Sarpaneva
Kate Middleton
Prinsessan Kate är ett riktigt proffs när det kommer till att klä sig elegant.

Flera skarpsynta fans av den brittiska kungafamiljen har uppmärksammat Kates diskreta meddelande.

Annons

Vi har nog alla hört historien om hur prins William föll pladask för Kate Middleton när han såg henne i en modevisning på University of St Andrews år 2002.

Därför bär Kate alltid handväskan i väster hand!Brand logo
Därför bär Kate alltid handväskan i väster hand!

Ett lite lustigt sammanträffande med tanke på att Kate de senaste åren har hyllats för sin eleganta modeval, och förmåga att pricka in trender och förena dem med sin tidlösa stil.

Prinsessan Kates klänningar väcker uppmärksamhet

Prinsessan Kate väckte uppmärksamhet inte bara en, utan två gånger förra veckan. Anledningen? Hon tog ett blad ur kronprinsessan Victorias bok och syntes vid två olika tillfällen i klänningar hon tidigare burit.

Under tisdagen invigde prinsessan av Wales ett särskilt boende för kvinnor och barn. Hon bar då en elegant marinblå klänning med vita prickar – ett mönster som har blivit något av ett signum för Kate.

Annons

På onsdagen var det dags för ännu en invigning, den här gången för ett museum som riktar sig åt barn i olika åldrar. I vanlig ordning dök Kate upp som en frisk och elegant fläkt i en 40-talsinspirerad, babyrosa klänning med vackert fall.

Kates hemliga budskap – ledtråden i klänningarna

Kate har som sagt synts i båda klänningarna tidigare, men det är inte bara det som väcker uppmärksamhet. Flera personer online tror nämligen att Kate har valt just de här två klänningarna igen, och att det finns ett hemligt budskap bakom dem.

Kate Middleton
Kate strålar ofta 40-talsinspirerade silhuetter. Senast under onsdag förra veckan då hon besökte The Young V&A museum.

Mer specifikt, spekuleras det om att klänningsvalen var en liten anspelning till Wimbledonmästerskapen som går av stapeln idag, skriver brittiska The Sun.

Annons
Kate bar till och med samma skor till sin polkadot-klänning under tidagen som hon gjorde under fjolårets Wimbledonmästerskap.

Båda klänningarna Kate bar under förra veckan har hon nämligen burit under just Wimbledon-turneringen tidigare år.

Den pricka klänningen bar hon under fjolårets mästerskap, och under Wimbledonmästerskapen 2021 syntes Kate i den ljuvliga, rosa klänningen.

Annons