Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Kates reaktion på hemliga frågan: "Berätta inte..."

29 jun, 2023, 13:00 
Minna Sarpaneva
Kate Middleton
Prinsessan Kate av Wales.

Frågan ledde till en härlig stund med ett litet fan.

Annons

Kate Middleton lyckades onekligen leta sig in i prins Williams hjärta när de träffades under studietiden på St Andrews-universitetet.

Därför bär Kate alltid handväskan i väster hand!Brand logo
Därför bär Kate alltid handväskan i väster hand!

De blev ett par och så småningom charmerade hon hela den engelska nationen, och numera har Kate en speciell plats i britternas hjärtan. Till och med de allra minsta.

Kate engagerar sig i välgörenhet

Prinsessan av Wales har stått i rampljuset ända sedan 2001 då hon började dejta prins William och är oerhört omtyckt för sin charmerande personlighet och stora engagemang i olika välgörenheter.

Annons
Kate Middleton
Kate träffade sina yngsta fans på Young V&A-museet i onsdags.

Några av frågorna som ligger Kate särskilt varmt om hjärtat är bland annat frågor som rör barn och konst, vilket kanske inte är så märkligt. Kate har trots allt studerat konsthistoria.

Kates härliga reaktion på nyfikna frågan

Under onsdagen närvarade Kate vid nyöppningen av Young V&A-museet i London.

Annons

Under nyöppningen av museet, som riktar sig specifikt åt barn i olika åldrar, fick Kate även en chans att träffa några av sina yngsta fans. En grupp barn i skolåldern var nämligen också på plats, och de var minst sagt exalterade över att få träffa prinsessan.

Kate Middleton
Kate hyschar skämtsamt ett barn som frågade om hennes ålder.

Kate blev överöst av både kramar och nyfikna frågor som hon glatt svarade på. Bland annat frågade ett av de nyfikna barnen hur gammal hon är.

– Jag är 41. Shhh... Berätta inte för någon, viskade Kate och syftade då till att hon är äldre än museets målgrupp, skriver People.

Så gulligt!

Annons