Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kates hemliga samtal till Victoria – nu kommer det fram

23 nov, 2023, 13:30 

Victoria är kallad till London.

Annons

Kronprinsessan Victoria och prinsessan Kate har en god relation. Ja, det brittiska och svenska kungahuset står varandra mycket nära överlag, och är givetvis också släkt!

Nu har Victoria och Daniel kallats till London. Och det visar sig att Kate har ett finger med i spelet.

Patrick Sommerlath träder fram: ”Har inte köpt sex” • Hovet bekräftar! Då kommer Madeleine och familjen till Sverige • Avslöjar: Victorias 50-årspresent till Daniel – 3 kungliga snackisar från vecka 46!Brand logo
Patrick Sommerlath träder fram: ”Har inte köpt sex” • Hovet bekräftar! Då kommer Madeleine och familjen till Sverige • Avslöjar: Victorias 50-årspresent till Daniel – 3 kungliga snackisar från vecka 46!

Så blir kronprinsessan Victoria och prins Daniels besök till London

Från och med den 29 november till den 1 december kommer kronprinsessparet befinna sig i London på en officiell resa. Syftet med besöket är som vanligt att stärka de goda relationer och förbindelser som Sverige och Storbritannien har.

Annons

Det tre dagar långa besöket väntas bli fullspäckat. Nu har hovet nämligen släppt det officiella programmet, som inleds under onsdagen med ett besök hos ukrainska soldater. Samma dag väntar ytterligare fyra stopp, och kvällen rundas av med en middag där Business Sweden och ambassaden står som värdar. Där är Victoria och Daniel givetvis hedersgäster!

Och tisdagen blir inte tråkigare den. Den börjar med en frukost som säkerligen faller prins Daniel lite extra väl i smaken, det är nämligen ihop med representanter från det svenska start up-företaget Mindler. Daniel älskar ju att prata entreprenörskap!

Kronprinsessan Victoria inbjuden av prinsessan Kate

En annan rolig sak som händer under tisdagen är en träff med prins William och prinsessan Kate på Windsor slott! Ett kärt återseende – och kanske en afternoon tea för kungligheterna?

Annons

De träffas igen redan samma kväll, för då har nämligen Kate och William bjudit in Victoria och Daniel till en festlig tv-sänd galakväll i Royal Albert Hall! Visst är man nyfiken på hur det samtalet gick till?

Även fredagen bjuder på ett späckat schema som rundas av i Svenska kyrkan i London med adventsfika ihop med svenskar i London, innan det är dags att hoppa på ett plan hem och mysa med Estelle och Oscar på Haga.

Kronprinsessan Victoria och prinsessan Kate pratar med varandra, prins William och prins Daniel i bakgrunden
Kate och Victoria tycker om varandra mycket!
Kronprinsessan Victoria och prinsessan Kate tittar på varandra och skrattar
Och framför allt – de har väldigt kul ihop!
Annons

Foto: TT

Annons