Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kates snuskiga smeknamn på William – intima uppgifter läckta

11 aug, 2022, 17:00 
AvMinna Sarpaneva
Hertiginnan Kate och Prins William

Kärt barn har många namn!

Annons
17 magiska bilder från William och Kates bröllop!Brand logo
17 magiska bilder från William och Kates bröllop!

Hertiginnan Kate och prins William har varit tillsammans i över 20 år. De verkar fortfarande vara upp över öronen förälskade i varandra och deras gulliga relation har landat dem en speciell plats i britternas hjärtan.

Williams oväntade smeknamn

De flesta av oss har någon gång under våra liv haft ett eller flera smeknamn. Prins William är en av dem – han kallas Wombat av familjen.

Det var prinsessan Diana som gav William smeknamnet, efter det australienska djuret som påminner om en liten björn.

– Det började när jag var två. Jag har fått det berättat för jag minns inte så långt tillbaka, men när vi åkte till Australien med våra föräldrar, och vombaten är det lokala djuret, så blev jag kallad för det. Inte för att jag ser ut som en vombat, eller det kanske jag gör, har prinsen sagt om smeknamnet.

Kates snuskiga smeknamn på William

Kärt barn har många namn. Och ja, det gäller sannerligen i prins Williams fall. Wombat är inte hans enda smeknamn.

Annons

Kate har vid flera tillfällen hörts kalla sin make för "babe". Marie Claire skriver att hon även kallar honom "baldy", en retsam, men kärleksfull referens till hans kala hjässa.

I sin tur kallar William sin hustru för "darling" och "babykins". Så gulligt, och väldigt typiskt för ett kärlekspar. Men Kate har ytterligare ett smeknamn på William – ett snuskigt sådant.

Publikationen The Sun har kunnat avslöja att ett av Kates smeknamn på sin man är "Big Willy". Spontant kanske det bara låter som en förkortning på William men i England är "willy" även slang för det manliga könsorganet.

Det låter som att Kate har lite fräck humor och slog två flugor i en smäll, så att säga, med smeknamnet.

Foto: TT

Annons