Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kommer Meghan till Charles teaparty med Donald Trump?

24 maj, 2019, 21:00 
Agneta Nisbeth
Meghan
Snart kommer president Donald Trump till Storbritannien och nu visar det sig att han fått en inbjudan till en Afternoon Tea hemma hos Charles och Camilla på Clarence House.
Annons

Nu i juni kommer den amerikanske presidenten åter att besöka Storbritannien. Som ni kanske minns kom Donald Trump över till London i somras och hade då fått till ett möte med drottning Elizabeth.

Trump var försenad

Då var Donald Trump försenad och lät drottning Elizabeths vänta ett bra tag innan han dök upp, men de träffades i alla fall och man fick även till en bild från mötet på slottet, då även Melania Trump var med.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Donald och Melania Trump med drottning Elizabeth

Fast som ni ser på bilden här ovan så såg det inte precis ut som alla var lika glada över mötet, inte heller var någon annan från brittiska kungafamiljen på plats vid fotograferingen.

Miljöfrågor på tapeten

Det är ingen hemlighet att prins Charles som är mycket engagerad i miljöfrågor av olika slag, har svårt för presidentens inställning till miljödebatten som något av “fake news”. Men som en blivande kung är han, precis som sin mamma, tvungen att träffa alla typer av statsmän med de mest skiftande åsikter under sitt arbete. Även från länder med styrelseskick som lämnar övrigt att önska.

prins Charles och Camilla

Men nu ska de i alla fall mötas hemma hos prins Charles och Camilla i deras bostad på Clarence House. Det kommer säkert också att finnas fler kungamedlemmar på plats den dagen, men det alla nu undrar över; kommer Meghan?

Annons

Ivrig förespråkare för Obama

Hon har – innan äktenskapet med prins Harry – varit en ivrig förespråkare för USA:s forne president Obama. Så frågan är om hon kommer att vara med under mötet eller ej.

För vad hon än väljer att göra kommer det att uppmärksammas på alla de sätt. Dyker hon upp blir det säkert många som tycker hon borde stannat hemma med baby Archie. Kommer hon inte är det säkert andra som tycker hon är väldigt oartig.

Kommer med hustrun Melania

Donald och hustrun Melania Trump kommer i alla fall att besöka Storbritannien från den 3 till den 5 juni på ett officiellt besök. Förutom mötet med prins Charles och Camilla kommer presidentparet också att träffa premiärminister Theresa May.

Foto: TT

Annons