Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kronprins Frederik ensam hemma - med fyra barn

03 sep, 2011, 09:04 
https://image.svenskdam.se/image-5470953?imageId=5470953&width=1320&height=689
Agneta Nisbeth
Annons

Kronprins Frederik har varit ensam hemma i veckan sedan hustrun kronprinsessan Mary rest till Afrika. Men fick givetvis hjälp att ta hand om parets fyra barn.

Som vi tidigare berättat har ju kronprinsessan Mary rest till det krisdrabbade Afrikas Horn tillsammans med danske integrationsministern Søren Pind och hans delegation. Så kronprins Frederik fick i veckan stanna hemma med parets fyra barn, prins Vincent och prinsessan Josephine, samt de livliga sötnosarna prins Christian och prinsessan Isabella.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

På bilderna här intill ser vi prinsen som tillsammans med två nannys tog en promenad med barnen i närheten av Amalienborg i veckan. Prins Christian och prinsessan Isabella verkar onekligen ha benen fulla av “spring”… Fast nu är ordningen återställd i familjen när kronprinsessan Mary lyckligt återkommit till Köpenhamn efter sin Afrika-resa.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures

Läs även:

Annons