Kronprinsessan Marys lyxköp – till barnen

kronprinsessan Mary

IBL/Instagram
Bara det senaste är fint nog för danska kronprinsparets barn!
Allt om Danmarks kungahus!
Slå på ljud

När man tänker på kungliga dyrgripar är det kanske framför allt bilder av antika smycken eller kläder som dyker upp i huvudet, men i och med att tekniken moderniseras så följer även kungahusen efter och är inte sällan snabba med att skaffa det allra senaste.

Den här gången är det kronprinsessan Mary och kronprins Frederik i USA som investerat i ett eftertraktat stycke teknik åt sina barn, nämligen spelkonsolen Play Station 5. Det är den senaste modellen av den populära konsolen, något som väcker ha-begäret hos alla som är någorlunda intresserad av tv-spel.

Bilden avslöjar Marys val för barnen

Det var på Instagram som det danska kungahuset avslöjade det nya inköpet, när de la ut en bild på när de tre yngsta barnen hejade på danska handbollsherrarna framför tv:n. Deras Play Station syntes tydligt där det stod på sin plats bredvid tv-apparaten på bänken. I bild syntes även tillbehören, två kontrollen som den som spelar tv-spel använder för att navigera sig på skärmen.

”Här under kvällen har vi sett handbollsherrarna ta en massiv seger! Ett stort lycka till från oss alla sex. Vi ser fram emot att se finalen på söndag då VM-guldet ska försvaras.” skriver danska kungahuset till inlägget.

Kronprinsfamiljens support visade sig vara fruktsamt, för bara ett par dagar senare mötte Danmark Sverige i en rafflande VM-final, där Danmark gick segrande ur striden.

LÄS MER: Avslöjar: Bråken och hemliga festerna i Antikrundan

LÄS MER: Coronakändisarna – skandalerna, attackerna och de som försvann

LÄS MER: Melania Trumps skilsmässoplan: Så mycket får hon