Kronprinsessan Marys utseendeförändring: ”Ser helt annorlunda ut”

14 okt, 2021, 14:00 
Kronprinsessan Mary

Förändrad – över en natt. De nya bilderna på kronprinsessan Mary väcker uppmärksamhet: Plötsligt ser hon helt annorlunda ut!

Annons
Se magiska kärleksögonblicket mellan Mary och Frederik – när de tar privata bilden!
Se magiska kärleksögonblicket mellan Mary och Frederik – när de tar privata bilden!

Kronprinsessan Mary, 49, är en speciell sorts kronprinsessa: Varm, vacker, värdig – och alltid perfekt. Men så är hon också skolad av sin mycket majestätiska svärmor drottning Margrethe, 81.

Därför väckte det stor uppmärksamhet, både hemma i Danmark. och internationellt, när Mary plötsligt visade sig med en utväxt som avslöjade Det Mest Förbjudna: Gråa hår!

Kronprinsessan Mary grå hår gråhårig
Bilden som avslöjade henne...

Så gick det några dagar, och alla hade börjat smälta detta oerhörda när Mary plötligt överraskade igen: Från att under måndagen ha burit sina grå med stolthet – till att på tisdagen dyka upp med helt kastanjebrunt hår.

Recept.se Nyhetsbrev
Annons

Kronprinsessan Marys nya frisyr

Kronprinsessan Mary ny kort frisyr
Mary med nyklippt och nyfärgat – eller möjligen nytonat – hår. En förvandling som ägde rum från måndag till tisdag i förra veckan.

Något som avslöjade att hovfrisören varit på besök hemma hos Mary på Amalienborgs slott (där det högst sannolikt finns ett speciellt friseringsrum någonstans i privatvåningen). Dessutom hade Mary passat på att be hovfrissan att klippa av närmare en decimeter.

Men kronprinsessan Mary är inte ensam om de där förargliga gråa håren. Spaniens drottning Letizia, 49, såg plötsligt ut så här i våras:

Drottning Letizia gråhårig gråa hår
Drottning Letizias gråhårs-chock.

Prinsessan som hakat på gråhårstrenden

Samtidigt har prinsessan Caroline av Monaco, 64 år och syster till furst Albert, gått all in: Hon har hakat på gråhårstrenden som växte sig allt starkare under pandemin och har nu gjort som många andra kvinnor: Slutat att färga håret helt.

Annons

Och av de senaste bilderna att döma ser hon inte heller ut att planera någon återgång till livet som brunett.

Prinsessan Caroline gråhårig och som brunett
Prinsessan Caroline. Till vänster på en nytagen bild – och till höger som hon såg ut 2019, strax innan pandemin bröt ut.

Foto: TT.

Annons