Kronprinsessan Marys utseendeförändring: ”Ser helt annorlunda ut”

Kronprinsessan Mary

Förändrad – över en natt. De nya bilderna på kronprinsessan Mary väcker uppmärksamhet: Plötsligt ser hon helt annorlunda ut!

Se magiska kärleksögonblicket mellan Mary och Frederik – när de tar privata bilden!
Slå på ljud

Kronprinsessan Mary, 49, är en speciell sorts kronprinsessa: Varm, vacker, värdig – och alltid perfekt. Men så är hon också skolad av sin mycket majestätiska svärmor drottning Margrethe, 81.

Därför väckte det stor uppmärksamhet, både hemma i Danmark. och internationellt, när Mary plötsligt visade sig med en utväxt som avslöjade Det Mest Förbjudna: Gråa hår!

LÄS MER: Prinsessornas partyvecka – se bilderna på festyran!

Kronprinsessan Mary grå hår gråhårig

Bilden som avslöjade henne...

Foto: Hbgbild/TT

Så gick det några dagar, och alla hade börjat smälta detta oerhörda när Mary plötligt överraskade igen: Från att under måndagen ha burit sina grå med stolthet – till att på tisdagen dyka upp med helt kastanjebrunt hår.

Kronprinsessan Marys nya frisyr

Kronprinsessan Mary ny kort frisyr

Mary med nyklippt och nyfärgat – eller möjligen nytonat – hår. En förvandling som ägde rum från måndag till tisdag i förra veckan.

Foto: TT

Något som avslöjade att hovfrisören varit på besök hemma hos Mary på Amalienborgs slott (där det högst sannolikt finns ett speciellt friseringsrum någonstans i privatvåningen). Dessutom hade Mary passat på att be hovfrissan att klippa av närmare en decimeter.

Men kronprinsessan Mary är inte ensam om de där förargliga gråa håren. Spaniens drottning Letizia, 49, såg plötsligt ut så här i våras:

Drottning Letizia gråhårig gråa hår

Drottning Letizias gråhårs-chock.

Foto: TT

Prinsessan som hakat på gråhårstrenden

Samtidigt har prinsessan Caroline av Monaco, 64 år och syster till furst Albert, gått all in: Hon har hakat på gråhårstrenden som växte sig allt starkare under pandemin och har nu gjort som många andra kvinnor: Slutat att färga håret helt.

Och av de senaste bilderna att döma ser hon inte heller ut att planera någon återgång till livet som brunett.

Prinsessan Caroline gråhårig och som brunett

Prinsessan Caroline. Till vänster på en nytagen bild – och till höger som hon såg ut 2019, strax innan pandemin bröt ut.

Foto: TT

LÄS MER: Drottning Elizabeths utseendeförändring – nya bilden får alla att häpna!

LÄS MER: Kronprinsessan Mary i bråk med dottern Isabella

LÄS MER: Vilken dancing queen! Se Mary och Margrethe på dansgolvet

Foto: TT.