Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kronprinsessan Victoria helt förvandlad på nya bilderna: "Ser yngre och fräschare ut så här"

20 okt, 2021, 08:24 
Kronprinsessan Victoria
Kronprinsessan Victoria dyker upp helt omgjord på nya bilder.
Annons
Styla håret kungligt med Björn AxénBrand logo
Styla håret kungligt med Björn Axén

Kronprinsessan Victoria har verkligen varit konsekvent med sin hårstil de senaste åren. Hennes hår är för det mesta rakfönat eller plattat med plattången, fixat med ett hårnät hemma på Haga slott. Och nästan alltid uppsatt i en powerknut – perfekt för en kvinna som ofta är i rörelse.

Ibland ser vi avvikelser. Vi har sett Victoria i utsläppt hår, med hästsvans och med fläta. Men vi har aldrig någonsin sett henne som hon framträder på nya bilder publicerade i den tyska tidningen Adelswelt.

Kronprinsessan Victoria helt förvandlad på bilderna

Kronprinsessan Victoria
Tidningen Adelswelt har haft roligt med Photoshop.

För även om frisyren skiftar, så är färgen alltid densamma: mörkbrun. Men Adelswelt blev sugna på att få se en helt ny kronprinsessa och tog saken i egna händer.

Annons

"Hur skulle kronprinsessan Victoria ser ut med blont hår? Adelswelt beslutade sig för att experimentera med hjälp av modern teknologi och ändrade hennes hårfärg. Resultatet är otroligt. För i motsats till vad man kan tro, så ser kronprinsessan Victoria förvånansvärt bra ut med ljust hår. Det ljusa håret får hennes ansiktsdrag att framstå som lite mjukare, hon ser yngre och fräschare ut", skriver Adelswelt.

Om Adelswelt har rätt i sin bedömning är upp till var och en. Men man kan slå fast att Victoria knappast lär blondera sitt hår inom den närmsta tiden. Det skulle nog slå ner som en bomb om hon gjorde det, eftersom svenskarna har en så grundmurad bild av hur deras framtida drottning ser ut.

"Det gör bara folk förvirrade"

Som Adelswelt själva konstaterar:

"Det är väldigt osannolikt att kronprinsessan Victoria kommer att bli en blondin. Det finns en förklaring till att kungligheter sällan gör om sina utseenden alltför mycket. Samma frisyr och hårfärg skapar en känsla av det bekanta och stabila hos folket. Precis som politiker, så tjänar kungligheterna på att bli igenkända. En prinsessa som byter look hela tiden gör bara folk förvirrade", skriver Adelswelt.

Annons