Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Kronprinsessan Victoria i tårar efter händelsen på scen

14 jul, 2022, 17:16 
Kronprinsessan Victoria

Här kan kronprinsessan Victoria inte hålla tillbaka tårarna!

Annons
Victorias tårar efter känslosamma händelsen på VictoriakonsertenBrand logo
Victorias tårar efter känslosamma händelsen på Victoriakonserten

Kronprinsessan Victoria firas i sedvanlig ordning stort. Under dagen har hon firats ordentligt på sitt kära Öland. Genom Borgholm har hon och familjen förts fram i kortege till Borgholms slottsruin.

Hela kungafamiljen, förutom Chris O'Neill, är på plats för att ta del av de stora festligheterna. Och Victoria verkar verkligen njuta av all uppståndelse.

– Jag älskar Öland och utan Öland är det inte sommar för mig. Jag är så glad att många valt att komma hit i dag, sa kronprinsessan Victoria i sitt tacktal tidigare under dagen.

Victoria om tårarna på scen

Kvällen är långt ifrån över, men har redan bjudit på en känslosam stund. När Victoria delade ut årets Victoriapris till paralympiern Ebba Årsjö kunde hon inte hålla tillbaka tårarna.

Klippet som spelades upp gjorde helt enkelt att känslorna kom fram och Victoria kunde inte göra annat än låta dem komma.

– Jag blev alldeles mosig när jag såg det där klippet. Det kom faktiskt tårar. Jag blev lite glad att jag har en fusklapp faktiskt. Ebbas mamma, jag kan bara tänka mig hur du känner dig, säger kronprinsessan.

Foto: TT

Annons