Sofias beslut för sonen Julian, 1 – avslöjades under kungliga familjekvällen

Sofias beslut för sonen Julian, 1 – avslöjades under kungliga familjekvällen

Sofias beslut kring sonen Julian!

Här anländer kungafamiljen till Jill Johnsons konsert på Solliden!
0:34

Efter reklamen: Här anländer kungafamiljen till Jill Johnsons konsert på Solliden!

(0:34)

Slå på ljud

Victoriadagarna har pågått sedan i lördags men under gårdagen dök nästintill hela kungafamiljen upp på Solliden Sessions när countrysångerskan Jill Johnson slog klackarna i taket och fick till och med kronprinsessan Victoria att dansa loss.

Även kungaparet, kronprinsessparet, prinsparet och prinsessan Madeleine njöt av tisdagens countrymusik. Men en av dem stack ut lite extra – nämligen prinsessan Sofia som dök upp med en helt ny look!

Sorgen för Madeleine under Victoriadagen – bilderna visar

När Sofia anlände till Solliden Session vid Carl Philips sida på tisdagen syntes en märkbar förändring.

Ja, det verkar som att hon nu sparar ut sin lugg och återgår till en jämnare klippning, men inte bara det. Hon är även betydligt ljusare!

Gulliga detaljen i bilden på Victoria och Estelle – alla ser samma sak!

Sofia verkar ha gjort ljusa slingor, framför allt i topparna och i luggen som nu vuxit ut – snyggt! Vem vet, kanske får vi se en blond Sofia snart?

Till sin nya frisyr bar hon en mintgrön linneskjorta och jeans, vilket inte heller är alltför vanligt – men fin var hon!

Hon hade också gjort ett annat beslut.

Sofias beslut för sonen Julian under Solliden sessions

De kungliga barnen lös med sin frånvaro, bortsett från prinsessan Estelle. Annat var det förra året då Carl Philip och Sofias son, Julian var med trots att han bara var några månader gammal. Då låg han och diggade musiken i barnvagnen!

Prinsessan Sofias plötsliga utseendeförändring –helt ny look inför Victoriadagarna

Men under gårdagens Solliden sessions så var Julian inte med. Det är kanske inte så konstigt, med tanke på att han är lite över ett år gammal och då kan ju tålamodet tryta lite snabbare!