Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Sorgen för Madeleine under Victoriadagen – bilderna visar

14 jul, 2022, 11:00 
AvMinna Sarpaneva
Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill Victoriadagen 2022

Chris O'Neill missar det stora firandet av Victoriadagen 2022.

Annons
Jill Johnsons privata stund med kungafamiljen – allt filmasBrand logo
Jill Johnsons privata stund med kungafamiljen – allt filmas

Idag fyller kronprinsessan Victoria 45 år och det vankas ett ordentligt firande.

Victoriadagen firas traditionsenligt med pompa och ståt på kungafamiljens sommarparadis, Sollidens slott och i Borgholms slottsruin på Öland.

Firandet har redan gått av stapeln med flera event och under gårdagen samlades kungafamiljen för att se på när Jill Johnson bjöd på show på Solliden sessions. En person saknades dock i publiken.

Madeleine dök upp utan Chris på Solliden sessions

Under den gångna veckan har det hållits flera event i kronprinsessan Victorias ära. Bland annat har Måns Zelmerlöw fått uppträda för kungafamiljen och under gårdagen var det Jill Johnsons tur.

Kungligheterna ser ut att ha haft en riktigt trevlig kväll, bland annat ska Victoria ha dansat loss till Jills svängiga countrylåtar.

Solliden sessions Victoriadagen 2022
Chris O'Neill saknades i publiken på gårdagens Solliden sessions.

Hela kungafamiljen satt i publiken under framträdandet, dock var prinsessan Madeleine den enda ur Florida-familjen som var med på gårdagens Solliden sessions.

Annons

Att barnen inte närvarade är kanske inte så konstigt, de är trots allt väldigt små. Faktum är att äldsta kusinen, prinsessan Estelle, var den enda av de kungliga barnen som var närvarande.

Chris O'Neills frånvaro var desto mer anmärkningsvärd. Madeleine hade såklart velat ha honom vid sin sida, istället var det prins Daniel som höll henne sällskap.

Därför nobbar Chris O'Neill Victoriadagen 2022

Enligt hovet är det Chris jobb som stoppar honom från att vara på plats på Öland under firandet.

– Chris försöker vara med på sånt här så mycket som han kan, men nu kan han tyvärr inte vara det eftersom han kommer befinna sig i USA för att arbeta ett par dagar, tyvärr, har hovets informationschef Margareta Thorgren bekräftat för Svensk Dam.

Svensk Damtidning chefredaktör Johan T Lindwall, säger att han förstår om Chris frånvaro sticker i ögonen på folk och menar att sortin till Florida väcker frågor.

– I mina ögon måste det vara något oerhört viktigt som han måste göra, om man missar Victorias 45-årsdag. Ju mer jag tänker på det, desto obegripligare blir det. Det vore spännande vad han ska göra som inte går att sköta via datorn från Öland, säger han.

Trist att Chris missar det stora firandet, men vi hoppas att Madeleine har kul ändå!

Foto: TT

Annons