Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kungafamiljens egna countryfantast – Victoria dansade järnet under konserten!

14 jul, 2022, 09:00 
AvSimon Holm Stålhand

Konserten blev väldigt lyckad!

Annons
Jill Johnsons privata stund med kungafamiljen – allt filmasBrand logo
Jill Johnsons privata stund med kungafamiljen – allt filmas

Kungafamiljen är stora musikälskare. Vi har bland annat fått se kung Carl Gustaf och drottning Silvia njuta av Tomas Ledins musik på en konsert tidigare. Så det går lugnt att påstå att musiken är en stor passion hos familjen.

Under gårdagens Solliden sessions på Öland så var det country-sångaren, Jill Johnson som stod för underhållningen. Jill Johnson verkade trivas som fisken i vattnet på Öland och bjöd på en rejäl show!

Redan innan spelningen verkade kungafamiljen vara på ett strålande humör. Inte minst kronprinsessan Victoria och prinsessan Estelle, som sågs i publiken med ett brett leende på läpparna.

Musiken var inte precis något som gjorde det värre. Kungafamiljen sågs "digga" till musiken – framför allt kungafamiljens egna country-fantast, kronprinsessan Victoria!

Victoria bjöd även på några danssteg sittandes! Konserten verkade verkligen ha gått hem hos födelsedagsfiraren!

Okända relationen?

När kungen och drottning, kronprinsessan Victoria, prins Carl Philip och prinsessan Sofia tackat artisten dröjde sig prinsessan Madeleine kvar och gick fram till Jill Johnson för att utbyta några ord.

Det verkar som att prinsessan Madeleine och Jill Johnson har en oväntad relation. Av bilderna att döma såg det inte ut att vara första gången som de samtalade med varandra!

Annons