Kronprinsessan Victorias snygga klänning – nu på rea!

Kronprinsessan Victorias snygga – och användbara – klänning från & Other Stories finns nu på rea. Svensk Damtidnings moderedaktör Johanna Lejon vet mer!

Den 29 maj förra året, på veterandagen, närvarade drottningen och kronprinsessan vid en avtäckning av en minnesbyst av greve Folke Bernadotte i Sveriges riksdag.

Victoria i röd klänning och röda naglar

Välmatchat av kronprinsessan!

Vid ceremonin i riksdagshuset avtäckte riksdagens talman Urban Ahlin, i närvaro av drottningen, kronprinsessan, Bertil och Jill Bernadotte samt Folke Bernadotte, porträttbysten samt ett veteranminnesmärke i riksdagshusets södra övergångsrum, ibland kallat De goda gärningarnas rum.

Victorias klänning – just nu på rea

Vid tillfället bar kronprinsessan Victoria en röd klänning från svenska & Other Stories. (länk till Apprl)Hon matchade med en röd väska och röda pumps. SÅ snyggt! Och det bästa av allt? Den röda klänningen finns just nu på rea – till ett superpris.  (länk till Apprl)

Victoria i röd klänning

Kronprinsessan Victoria i röd klänning från Other Stories.

Så stylar Victoria den röda klänningen

Ett tips! Matcha den röda klänningen med röda pumps (länk till Apprl)och en röd väska. Victoria kör även på röda naglar – som pricken över i! (länk till Apprl)

Klänning Stories

Klänning från & Other Stories. Läs mer och köp här.  (länk till Apprl)

Och du! Du missar väl inte att kolla in kronprinsessan senaste & Other Stories-fynd. En grön (supersnygg) klänning. Kolla in den här! (länk till Apprl)

Läs mer:

Victoria väljer vårens trendfärg – köp hennes budgetklänning här!

Fynda kronprinsessan Victorias vackra skor – på rea!

Inspireras av kungligheterna! Klicka hem vårens finaste skor

Snygg i sneakers – klicka hem drottningens söta gympaskor

Foto: TT