Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Victorias nya utseendeförändring – bilden alla talar om!

01 sep, 2020, 07:00 
Kronprinsessan Victoria prins Daniel hund Rio
Kronprinsessan Victoria har dykt upp på nya bilder.Alla reagerar nu på samma sak.
Annons
Här är Harrys och Meghans lyxvilla i KanadaBrand logo
Här är Harrys och Meghans lyxvilla i Kanada

Kronprinsessan Victoria är hälsan förkroppsligad. Inte märkligt med tanke på att hon är gift med en personlig tränare, kanske.

Men klart är att hennes armar numera är så vältränade att de väcker reaktioner även i utlandet. När nyheten om kronprinsessans besök på vännen Andrea Brodins bröllop nådde bortom våra gränser, så var det en bild som drog ögon till sig. En specifik bild där man kan se Victorias mäktiga bicep, omslingrad om Daniels axlar.

Kronprinsessan Victoria med armen om prins Daniel
Kolla vilka armmuskler Victoria har!

“Victoria har löjligt välskulpterade armar”, skrev en användare på Twitter.

Den rollen har prins Daniel spelat

Ellen Myrgård Lindén är reporter på Svensk Dam sedan flera år tillbaka. Hon har precis som många andra reagerat – i positiv bemärkelse – på Victorias armar.

Annons

– För kronprinsessan Victoria är träning a och o. Träningen är en självklar del av hennes vardag. Både som intresse men också för att hon ska orka med sitt hektiska jobb. Det senaste halvåret har hon dock börjat träna mycket mer tillsammans med Daniel – precis som de gjorde när de var nyförälskade! Kronprinsessparet har ju jobbat mycket hemifrån, på grund av coronapandemin, och det har gjort att de även har haft mer tid att träna tillsammans. Och visst märks det skillnad på armstyrkan när man tränar så tät ihop med en före detta personlig tränare, som kan pusha sin hustru till nya höjder, på ett kärleksfullt men bestämt sätt, säger Ellen.

 

 

Svensk Dam har tidigare talat med Bea Billfors, personlig tränare på Sats Danderyd, om vilken sorts träning som kronprinsessan ägnar sig åt.

Annons