Victorias nya utseendeförändring – bilden alla talar om!

Kronprinsessan Victoria prins Daniel hund Rio

Kronprinsessan Victoria har dykt upp på nya bilder.Alla reagerar nu på samma sak.

Kronprinsessan Victoria är hälsan förkroppsligad. Inte märkligt med tanke på att hon är gift med en personlig tränare, kanske.

Men klart är att hennes armar numera är så vältränade att de väcker reaktioner även i utlandet. När nyheten om kronprinsessans besök på vännen Andrea Brodins bröllop nådde bortom våra gränser, så var det en bild som drog ögon till sig. En specifik bild där man kan se Victorias mäktiga bicep, omslingrad om Daniels axlar.

Kronprinsessan Victoria med armen om prins Daniel

Kolla vilka armmuskler Victoria har!

“Victoria har löjligt välskulpterade armar”, skrev en användare på Twitter.

Den rollen har prins Daniel spelat

Ellen Myrgård Lindén är reporter på Svensk Dam sedan flera år tillbaka. Hon har precis som många andra reagerat – i positiv bemärkelse – på Victorias armar.

– För kronprinsessan Victoria är träning a och o. Träningen är en självklar del av hennes vardag. Både som intresse men också för att hon ska orka med sitt hektiska jobb. Det senaste halvåret har hon dock börjat träna mycket mer tillsammans med Daniel – precis som de gjorde när de var nyförälskade! Kronprinsessparet har ju jobbat mycket hemifrån, på grund av coronapandemin, och det har gjort att de även har haft mer tid att träna tillsammans. Och visst märks det skillnad på armstyrkan när man tränar så tät ihop med en före detta personlig tränare, som kan pusha sin hustru till nya höjder, på ett kärleksfullt men bestämt sätt, säger Ellen.

 

LÄS OCKSÅ: Victorias lyxköp – prislappen chockar: “Är ett hån!”

 

Svensk Dam har tidigare talat med Bea Billfors, personlig tränare på Sats Danderyd, om vilken sorts träning som kronprinsessan ägnar sig åt.

– Victoria håller alltid en regentlik hållning vilket tyder på en stark bål. Stark bål får man genom olika rygg – och magövningar.
– För att klara det höga tempot Victoria håller i sin roll som statschef är cardio viktigt. 40 minuter 3 gånger i veckan över 70 procent maxpuls leder till bättre minne. Och hon som reser så mycket får säkert ofta jetlag. För att minska jetlag är det bra att gå ut på en snabb promenad i dagsljuset.