Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kung Charles avgörande beslut sabbar allt för Meghan

12 okt, 2022, 08:00 
Kung Charles avgörande beslut sabbar allt för Meghan
Foto: TT

Meghan hade en helt annan plan fär dagen – nu hindrar kung Charles beslut allt!

Annons
Brittiske hovexperten om Meghan och Harrys beslut: "Oansvarigt"Brand logo
Brittiske hovexperten om Meghan och Harrys beslut: "Oansvarigt"

Kung Charles tog sig an rollen som kung och tog över tronen efter drottning Elizabeth kort efter hon gick bort den 8 september i år.

Trots att kungen redan nu är kung så kommer han krönas på ett storslaget sätt först den 6 maj nästa år.

"Charles blev kung Charles samma stund som hans mor dog, men kröningen handlar om hans arbete att bli monark i hela sitt folks ögon" säger kungliga historikern Robert Lacey till People om kröningen som kommer ske tidig sommar.

Men valet av dag gör inte det helt okomplicerat för en del i familjen. Det hela sätter hertigparet Harry & Meghan i en något märklig sits.

Det är nämligen inte bara kung Charles som kröns denna dag. Det är en annan kunglighet stora bemärkelsedag. Parets äldsta barn, sonen Archie fyller hela fyra år denna dag.

Annons

Meghan och Harry är satta i en klurig sits

Meghan och prins Harry sitter nu med ett litet dilemma. Ska de helt enkelt förflytta firandet av sonen för att kunna närvara då kungen kommer att krönas?

Något som är säkert är att det blir knepigt för hertigparet. Kung Charles kröning är trots allt en mycket stor händelse i brittisk historia.

Det är fortfarande kyliga vindar som viner i de brittiska kungahusets korridorer.

Efter att rykten spreds om rasism och dålig behandling av Meghan Markle och sonen Archie vändes allting upp och ner. Harry och Meghan tog distans från det kungliga livet och relationer inom familjen blev ansträngda.

Trots att både Harry och Meghan har medverkat under ceremonier och händelser kring drottning Elizabeths bortgång verkar inte den dåliga stämningen helt försvunnen än.

Fortsättning följer!

Foto: TT

Annons