Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kungafamiljen är i sorg: "Livet är så fruktansvärt"

06 apr, 2021, 12:00 
Brittiska kungafamiljen

Den brittiska kungafamiljen är i sorg efter ett plötsligt dödsfall.

Annons
Har du koll på de kungliga snackisarna från vecka 13?Brand logo
Har du koll på de kungliga snackisarna från vecka 13?

Prins Charles och hans hustru Camilla Parker-Bowles har sorg. Camillas son Tom Parker-Bowles har mist sin flickvän, Alice Procope.

Tragedin blir än större när man betänker att Alice bara blev 42 år gammal. Daily Mail har talat med en nära vän till Tom som bekräftar att han är fullständigt förkrossad.

– Tom har varit så otroligt lycklig med Alice och är bedrövad över att livet kan vara så fruktansvärt, säger vännen.

Alice Procope är död – kungafamiljen skakad av sorgen

Tom Parker-Bowles
Hemska tider för Tom Parker-Bowles.

Alice blev diagnosticerad med lungcancer i augusti. Redan då kunde läkarna slå fast att upptäckten gjorts försent. Cancern hade spridit sig i kroppen och Alice kunde bara invänta insomnandet.

– Delvis på grund av covid-19, så kom inte Alices cancerdiagnos förrän i augusti, när det var försent. Det är det som är så grymt och det finns säkert fler som drabbas av samma sak, säger vännen till Daily Mail.

Annons

Tom Parker-Bowles har en god relation med prins Charles

Både Camilla och Charles har en väldigt nära relation till Tom. Detta trots att det var Charles som indirekt såg till att Camilla skilde sig från Toms pappa.

– Allt man bryr sig om när det gäller föräldrarna är att de är lyckliga och min mamma är fantastiskt lycklig nu. Jag har alltid avgudat min styvpappa, han har alltid varit en vänlig, god och älskvärd man, har Tom sagt om Charles.

– Han är en varm man, med intelligens och mänsklighet och jag tror att om det blir aktuellt, så kommer han att bli en fantastisk kung.

Tom är själv en ansedd matskribent och har bland annat ingått i juryn i den brittiska versionen av Masterchef. Han var tidigare gift med modejournalisten Sara Buys, och de har två barn ihop.

Annons