Kungafamiljens nya svek mot Meghan Markle

Drottning Elizabeth och Meghan Markle

Meghan Markle ska ha utsatts för ett nytt svek av den brittiska kungafamiljen.

503 Service Unavailable

Meghan Markle och prins Harry skapade sig många fiender med sin intervju med Oprah Winfrey.

Men Piers Morgan får sägas ha varit en uttalad Meghan-skeptiker redan innan dess. Han har i flera år målat ut Meghan till något av en mästermanipulatör – och Harry som hennes godtrogne nickedocka.

Meghan Markle utsatt för svek – efter orden från Piers Morgan

Efter Meghans påstående att någon i kungafamiljen uttryckt oro över färgen på Archies hy fick Piers nog.

– Att hon målar upp kungafamiljen som ett gäng rasister är den värsta anklagelsen mot dem som jag någonsin hört i hela min karriär, sa Piers i sitt tv-program Good Morning Britain.

Piers blev konfronterad av sin programkollega, väderpresentatören Alex Beresford, och stormade ut ur studion, mitt under en inspelning. Kort därpå meddelades världen att Piers hoppat av programmet.

Piers har fått massiv kritik för sina uttalanden, men också en del stöd. Han hävdar själv att han har fått positiva kommentarer från ett väldigt oväntat håll.

– Jag har fått saker förmedlade till mig som kommit från flera medlemmar ur kungafamiljen, säger Piers enligt Daily Mail.

Piers vill dock inte avslöja de exakta avsändarna.

– Jag tänker inte gå in på vem det var... men de uttryckte tacksamhet för att någon var villig att säga ifrån, säger han.

– Om jag fick prata med Meghan Markle skulle jag säga: "Okej, kan jag få en lika lång intervju med dig och din make... och ställa tuffare frågor om det du påstår?"

Enligt flera brittiska medier har det brittiska kungahuset avstått från att kommentera Piers påstående att de har hört av sig till honom.

Därför stormade han ut ur tv-studion

Det var följande ord från Alex Beresford som fick Piers att storma ut ur tv-studion.

– Vi måste ta ett steg tillbaka. Jag förstår att du inte gillar Meghan Markle. Det har du slagit fast så många gånger i det här programmet. Jag förstår att du har en personlig relation med Meghan, och att hon sa upp kontakten. Men hon har rätt att säga upp kontakten. Har hon sagt något om dig? Det tror jag inte, men du fortsätter hoppa på henne.

LÄS MER: Så pressades Meghan att lämna kungahuset

LÄS MER: Meghan berättar: Levde som fånge i kungahuset

LÄS MER: Meghan dumpade Piers Morgan – verkliga relationen bakom bråket