Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Sofia och Carl Philip överraskar kungen och Silvia – dyker upp med barnvagn på deras romantiska utekväll!

26 jul, 2021, 18:05 
AvIndra Nordemar

I kväll är det Lisa Nilssons tur att uppträda på Sollidenscenen. På plats ser vi kungaparet – och en kort stund senare ansluter även Sofia och Carl Philip! Se de ljuvliga bilderna här.

Annons
Här anländer kungafamiljen till Carolas konsert på SollidenBrand logo
Här anländer kungafamiljen till Carolas konsert på Solliden

Det var den 3 juli som kung Carl Gustafs nya satsning Solliden Sessions drog igång. Peter Jöback invigde kalaset och på plats var både kungen och drottning Silvia.

– De var oerhört nöjda över vad de hade varit med om, på deras egendom i sin magiska sommarmiljö, säger Patrik Krall, kungens artistkonsult och ansvarig för eventet.

Sedan dess har även Lena Philipson och Carola Häggkvist intagit Sollidenscenen, och vid flera av tillfällena har vi sett kungafamiljen.

Prinsessan Sofia och prins Carl Philip på Solliden konsert!

I kväll är det Lisa Nilssons tur att bjuda på sin ljuva stämma, och visst ser vi kungligheterna i VIP-området även denna gång.

Drottning Silvia och kungen anländer först till sollidenscenen för att njuta av kvällens konsert. Men en kort stund senare dyker även prinsessan Sofia och prins Carl Philip, och med sig har de lille Julian!

Annons
Annons

Madeleine, Chris O'Neill och barnen syns inte till. Och kronprinsessan Victoria och hennes familj har lämnat Öland för en semester i skärgården.

Senast hela familjen var samlad på en och samma bild var 2017, men nyligen inträffade det äntligen igen. Det officiella familjefotot togs i Sollidens slottspark och hela kungafamiljen strålade. Men nu har de alltså skilts åt igen, och vem vet när vi får se dem återförenade – man får vara glad för det lilla!

Foto: Fotojänster Kalmar / Magnus Johnsson, Kristofer Sandberg

Annons