Magiska bilden! Kungafamiljen samlade på Solliden – kusinerna återförenade

Magiska bilden! Kungafamiljen samlade på Solliden – kusinerna återförenade
Exklusivt

Jonas Ekstromer/Kungl.Hovstatern

Familjefotografering på Solliden – som vi har längtat! Äntligen är hela familjen samlade på Öland och här ser vi dem tillsammans – precis när sommaren är som vackrast.

Se filmen! Fina kärleksgesten från Victoria till Oscar – inför alla
Slå på ljud

Hovet publicerade just en ny, kunglig, familjebild från Öland. Här står kungafamiljen samlade. Sommarklädda och solkyssta – och hundarna Brandie och Rio är med! Kungaparet har äntligen alla sina barn och barnbarn nära och Estelle och Oscar njuter av att leka med sina kusiner, från tidig morgon till sen kväll.

"Det är ett efterlängtat återseende för den Kungl. Familjen, som efter lång tid på olika håll nu återigen kan samlas på "solens och vindarnas ö". Fotografiet från Solliden är taget under juli månad", skriver hovet på sin hemsida.

LÄS MER: Här är de bästa bilderna från Victoriadagen 2021

Nya bilder! Kungafamiljen samlade på Solliden

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill har varit i Sverige sedan mitten av juni och familjen åkte ner till Öland, från Stockholm, lagom till midsommar. Carl Philip och Sofia njuter, även dem, av den öländska sommaren med sina tre prinsar. Sofia deltog inte i firandet av kronprinsessan, den 14 juli, men här ser vi alltså henne bredvid de andra. Vilken lycka att vara tillsammans igen efter nästan två år isär.

Det här är dessutom första gången vi får se prins Julian på ett officiellt familjefotografi, med hela kungafamiljen. Han föddes den 26 mars och gjorde kunglig debut under Carola-konserten, dagen före Victoriadagen. Prinsessan Adrienne har inte heller hunnit delta i så många officiella framträdanden men på den nya bilden ser vi att hon är mormor Silvia upp i dagen, med det bruna, lockiga, håret.

Jonas Ekstromer/Kungl.Hovstatern

LÄS MER: Okända traumat innan Victorias firande – orden om sorgen

Foto: Kungl. Hovstaterna