Kungens verkliga relation till Olle Westling

kungens relation till olle westling
Det är en vänskap som har fått gro men i dag har kungen och Olle Westling en enormt bra relation. Daniels pappa har dessutom gjort någonting som kungen verkligen värdesätter.
Annons

För 18 år sedan gick Victoria och Daniel på sin allra första date. Men det skulle dröja innan Daniel blev en del av familjen på riktigt. I flera år träffade de varandra i det dolda och första mötet mellan kungaparet och paret Westling kom först senare.

Annons

Kungen ville vara helt säker på att Daniel verkligen var den rätte innan han öppnade dörrarna till slottet. Men när familjerna väl stiftade bekantskap med varandra visade det sig att kungen och Olle hade flera gemensamma nämnare.

Kungaparet olle ewa westling
Kungaparet passar på att språka med Ewa och Olle Westling under Oscars dop, 2016.
Annons

Båda fäderna har ett brinnande idrottsintresse och de älskar djur och natur. Dessutom sätter de alltid barnen i första rummet och att Olle Westling donerade sin njure – för att rädda livet på sin son, är förstås någonting som både kungen och Silvia beundrar.

Olle Westlings fina handling bevisade allt

Kungen är dessutom oerhört tacksam över den diskretion som Ewa och Olle visade i början av kronprinsessparets förhållande. De valde att inte tala med media och på det sättet blev Ockelbo en fristad för Victoria. Hon kunde vara sig själv hemma hos svärföräldrarna utan att behöva oroa sig för alla nyfikna journalister.

En fin gest som bevisade så otroligt mycket.

Kungaparet har ju, som bekant, ett oerhört späckat schema och därför träffas inte svärföräldrarna särskilt ofta. Men när Victoria fyllde 40 år och kungen 70 år var de självklart inbjudna till festligheterna i Stockholm och då har de förstås mycket att tala om. Och favoritämnet är, kanske inte så konstigt; Estelle och Oscar!

Annons

Foto: TT

 

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

4 kommentarer till “Kungens verkliga relation till Olle Westling”

 1. Sonja Nordstrand skriver: 3 december, 2019

  Nja, inte är de så märkvärdiga, inte kan Westlings mäta sig med Herr och Fru Hellqvist. Kungen har nog enbart varit artig här. Vi vet ju att Herr Hellqvist finns på slottet och det gör inte någon Westling!


 2. caterine skriver: 4 december, 2019

  Att kungen är född till detta livet och inte har förtjänat det,. Daniels pappa har studerat till sin tjänst och jobbat säkert hårt gör att kungen inte ska ha några fina later gentemot paret Westling.


 3. Mon skriver: 5 december, 2019

  Sonja Nordstrand, hur dömer och mäter du människors värde egentligen?
  Eller försöker du bara vara ironisk? Jag tycker att båda föräldraparen verkar vara helt rekordeliga människor.


  1. Ulla Lundellgmail.com skriver: 9 december, 2019

   Jag tycker att både prins Daniels och prinsessan Sofias föräldrar är som vilka föräldrar som helst som välkomnar barn och barnbarn i sina hem.

   Ulla


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Laddar