Nu finns det en ny version av appen - uppdatera din app genom att klicka här

Nu finns det en ny version av appen på Google Play Store - uppdatera din app där!

Kungliga missen utanför kyrkan – som ingen hade tänkt på

Prinsessan Madeleine och prinsessan Sofia vid prins Julians dop 2021

Prins Julians dop var planerat in i minsta detalj. Men ett händelseförlopp, som inträffade efter gudstjänsten, hade hovet och kungafamiljen inte haft med i beräkningen.

Se Christopher O'Neills kärleksgest till prinsessan Madeleine
Slå på ljud

Vilken dag och vilken kungafamilj! Under prins Julians dop fick vi äntligen se våra kungligheter på ett och samma ställe igen. Solen sken och allihopa log brett in i kamerorna samtidigt som det lilla dopbarnet sov sött i mamma Sofias famn.

Sofia och Madeleine hade fullt upp utanför kyrkan

En sådan hör högtid kräver månader av planering. Blommor, faddrar, klädsel och musikstycken beslutas i god tid men sedan finns det förstås saker som inte går att förutse – som vädret till exempel. Den här lördagen i augusti var nämligen ovanligt blåsig och det hade inte hovfrisörerna räknat med. Åtminstone inte prinsessan Sofias och prinsessan Madeleines.

Prinsessan Madeleine vid prins Julians dop 2021

LÄS MER: Regeringens gåva till prins Julian – efter Löfvens avhopp

Kvinnliga kungligheter väljer ofta uppsatt hår vid den här typen av tillställningar. Men den här gången såg vi flera hårsvall som fladdrade fritt i vinden. Sofia hade förvisso sitt hår uppsatt i en hästsvans men Madeleine hade gått all in på stora hollywood-lockar. Och sådana är inte helt lätta att kontrollera när vinden kommer svepande!

Den enda som egentligen klarade sig ifrån händer i ansiktet under fotograferingen utanför Drottningholms slottskyrka var kronprinsessan Victoria. Hon är ett riktigt superproffs och hade valt sin signaturlook, den strama knuten. Em frisyr som klarar alla väder.

LÄS MER: Daniels kärleksgest till Victoria – fångades på bild under dopet!

Foto: TT