Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kungligt kusin-mys! Se nya bilderna från Victorias och Sofias helgplaner med barnen

23 apr, 2023, 09:55 
Prinsessan Estelle, prins Oscar, prins Alexander och prins Gabriel hade en dag på Kungliga operan – se bilderna här!
Annons

Wow – vilken grej! De minsta kungliga kusinerna har återförenats med en dag på Kungliga operan, och allt fångades självklart på bild.

Prinsessan Estelle, prins Oscar, prins Alexander och prins Gabriel busade tillsammans med föräldrarna, och de är sockersöta!

Madeleines & Chris desperata drag • Victorias comeback efter tystnaden • Nya bilden på Alexander: alla ser samma sak – 3 kungliga snackisar från vecka 16!Brand logo
Madeleines & Chris desperata drag • Victorias comeback efter tystnaden • Nya bilden på Alexander: alla ser samma sak – 3 kungliga snackisar från vecka 16!

Se nya bilderna på kungabarnen på Kungliga operan

Under gårdagen laddade prinsessan Sofia upp en fin familjebild, där hon berättade om dagens äventyr. Hela familjen hade varit på besök på Kungliga operan, där operan Var är smörgåsen? just nu sätts upp.

Prinsessan Sofia, prins Carl Philip, prins Alexander och prins Gabriel på Kungliga operan

Det är barnboksförfattaren Pija Lindenbaum och tonsättaren Niklas Brommare som ligger bakom den, och Sofia beskrev budskapet själv bäst: det går bra att vara precis den du är! Den spelas på Kungliga operan i april och maj, så den som vill göra som kungligheterna har gott om tid.

Annons

"Verklighetsbaserade Var är smörgåsen? skildrar upplevelsen av annorlundaskap med humor och värme." Står det på hemsidan om operan.

Men nu avslöjas det att det inte bara var prinsfamiljen som fick avnjuta operan. Kronprinsessan Victoria var på plats tillsammans med prinsessan Estelle och Oscar! Vilken dröm för barnen att få hänga ihop, för man får ju anta att de var där samtidigt.

På de nya bilderna blir det också tydligt. Barnen växer så det knakar! Se alla bilder i bildspelet nedan.

Stora förändringen för Estelle och Leonore

Prinsessan Estelle saknades på bild, och det är också oklart om prins Julian var där. Ska man tro Sofia är så fallet, hon sa ju faktiskt hela familjen.

Snart blir den kungliga kusinskaran också ännu fler. Om ynka månader flyttar ju prinsessan Madeleine hem, och prinsessan Leonore, prins Nicolas och prinsessan Adrienne får äntligen återförenas med de andra barnen.

Extra kul måste det ju såklart kännas för Lenore och Estelle. De är varandra nära i ålder, och har varit bästisar sedan de föddes. Estelle var en av de första som fick träffa lillsessan i New York, och Madeleine har själv satt ord på relationen:

– En kusinrelation är väldigt speciell. Det är som en bästa vän som ändå är familj. Det är något unikt med en nära kusin vilket vi uppmuntrar.

Foto: TT/Instagram

Annons