Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kusliga ryktet! Meghan smög in på kröningen: "Lurar oss inte..."

08 maj, 2023, 11:00 
AvFelicia Plåt
Meghan och Charles
Meghan valde att stanna hemma med barnen. Foto: TT

Fans spekulerar att Meghan smög in på kröningen.

Annons

Det har länge varit spekulationer kring om prins Harry och hertiginnan Meghan kommer att närvara vid Charles och Camillas kröning. Det har nämligen varit lite kyligt i relationen mellan Harry och familjen.

Så firar britterna kung Carles kröning!Brand logo
Så firar britterna kung Carles kröning!

Men under förra månaden bekräftade hovet att Harry kommer att närvara vid kröningen men Meghan stannar hemma i USA för att fira sonen Archies 4-årsdag.

Men nu har kungliga fans börjat spekulera om att Meghan faktiskt var på plats i Westminster Abbey. Och det skämtas hej vilt på sociala medier om att hon smög in på kröningen, fast i en förklädnad.

Annons
Prins Harry
Harry fick åka själv till kröningen.

Perfekt utklädnad

Det var nämligen en person som stack ut lite extra bland de 2000 gästerna. Det var en man med stort hår, glasögon och mustasch. Vilket enligt många är en perfekt utklädnad för någon som vill smälta in. Och många kungliga fans är övertygade att det var Meghan som försökte dölja sin identitet.

– Meghan, du lurar oss inte..., skriver ett kungligt fan på Twitter, följt av en bild på mannen.

– Meghan har tillgång till några väldigt bra makeupartister. Hon var förmodligen där och spelade rollen som Charles..., skämtar en annan.

Annons

– Vänta bara tills polyjuice-elixiret slutar verka, skriver en person som refererar till en förvandlingsdryck från Harry Potter.

Legendarisk kompositör

Men det visade sig att mustaschen, det gråa håret och glasögonen inte alls var någon utklädnad. Utan det var den legendariska kompositören Sir Karl Jenkins som var på plats. Och han hade till och med en ganska stor roll under kröningen. Han har nämligen tonsatt musiken som spelades på kröningen.

– Jag är väldigt hedrad. Det sammanfattar självklart walesisk kultur – och kungen har alltid stöttat walesisk musik, sa Karl nyligen till BBC.

Annons