Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kvinna träder fram efter skandalen med prinsessans make: "Ångrar det verkligen"

09 aug, 2021, 11:00 
Brittiska kungafamiljen

Ett par komprometterande bilder på en medlem i kungafamiljen har skapat skandal i England!

Annons
5 saker som drottning Elizabeth hatar!Brand logo
5 saker som drottning Elizabeth hatar!

Prinsessan Eugenies make Jack Brooksbank har figurerat flitigt i de engelska tabloiderna den senaste tiden. Allt på grund av en serie pikanta bilder där Jack befinner sig på en båt tillsammans med tre blonda fotomodeller. Det som gjorde situationen än mer pikant var att en av kvinnorna var topless.

Jack Brooksbank i nakenskandal

Jack och Eugenie gifte sig i oktober 2018, och paret bor numera i Frogmore Cottage. Och inget tyder på att äktenskapet är i fara.

Det finns en bakgrund till skandalbilderna – och hans svärmor Sarah "Fergie" Ferguson var snabb med att komma till Jacks försvar.

Jack är nämligen ambassadör för sprit- och tequilamärket Casmigos och modellerna på båten ingår i en reklamkampanj.

– Att de gör en sådan historia... vilket naturligtvis är helt falskt. Han arbetar för Camigos och gjorde sitt jobb. Jag tycker det är viktigt att jag tydliggör det för Jacks skull, har "Fergie" sagt i en intervju.

Jack Brooksbank
Bilderna som ställt till det för Jack Brooksbank.

Nu har en av modellerna, samma kvinna som dök upp topless på bilderna, trätt fram i en intervju med den brittiska tidningen Daily Mail. Hon vill understryka att det absolut inte pågick något fuffens på den där båten.

Annons

– Jag är oftast aldrig topless, men min bikini blev våt och jag bestämde mig för att ta av den. Jag vet att det inte ser bra ut för Jack och hans familj. Jag tyckte väldigt synd om dem när jag såg bilderna på honom och oss tre kvinnor, för hans fru var inte där, säger Erica Pelosini.

– Det har lett till att människor kommit med osmakliga antydningar och dragit förhastade slutsatser och det gör verkligen ont att folk tänker så. Jag är verkligen ledsen om jag skämt ut prinsessan Eugenie och Jack.

"Han är en väldigt kär vän"

På bilderna kramar Jack om en av de andra modellerna, Maria Buccellati, vilket lett till ökade spekulationer. Men falska sådana, menar Erica.

– Vi var där som vänner och arbetskollegor som hade en underbar eftermiddag i den italienska solen. Jack är en väldigt kär vän och jag har känt honom i åratal. Han är också bra vän med de andra kvinnorna. Det gör mig arg att folk misstänker något annat, säger hon.

Annons