Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Laddat för fredagsmys: Victorias privata familjebild från Haga!

22 okt, 2020, 15:00 
Kronprinsessan Victoria Haga slott
Laddar du för fredagsmyset? Då får du missa detta: Kronprinsessan Victoria och hennes familj hemma i sitt privata soffhörn!
Annons
Filmbevisen: Prins Daniel är en FANTASTISK pappa!Brand logo
Filmbevisen: Prins Daniel är en FANTASTISK pappa!

Så här ser det ut när kronprinsessan Victoria och prins Daniel tränger ihop sig hemma i designsoffan tillsammans med prins Oscar och prinsessan Estelle. En härlig glimt från deras privata liv på 42 rum stora Haga slott.

Deras hemmaplan är visserligen lika stor som 13 normalstora villor, men det är ändå en rätt vanlig familj som sitter där i sin vita soffa, framför soffbordet från italienska Maxalto.

Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prins Oscar Prinsessan Estelle hemma på Haga slott
Samling i soffan! Och snart är det fredagsmys.

Så har Victoria inrett vardagsrummet på Haga

Platsen är det rum som kallas biblioteket och här är det lite mer traditionellt inrett jämfört med några av de andra rummen, med platsbyggd bokhylla, paradskrivbord (där prins Daniel brukar sitta och jobba) och en urna i Älvdalsporfyr.

Annons
Ett av kronprinsessfamiljens vardagsrum: Biblioteket på Haga slott.
Ett av kronprinsessfamiljens vardagsrum: Biblioteket på Haga slott.

Men som sagt, familjelivet pågår för fullt bland alla släktklenoderna. Just den här bilden kommer från det superhärliga filmklippet som Victoria och Daniel spelade in i somras för sin stiftelse Generation Pep. Prinsessan Estelle tipsade alla att gå in och testa den nya satsningen Digifritids, där det finns allt från pysseltips, spel, film och roliga gympaövningar.

Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prins Oscar Prinsessan Estelle hemma på Haga slott Digifritids.se
Kronprinsessfamiljen testar Digifritids.se, en plattform gjord av Generation Pep och Rädda Barnen och anpassad för barn i låg- och mellanstadieåldern.

”Vad blir er favorit på Digifritids? Besök digifritids på www.digifritids.se” skriver Gen Pep till filmklippet. Klicka på pilen så rullar det igång här:

Annons

Foto: TT, Sara Friberg/Kungliga Hovstaterna, Generation Pep/Instagram.

Annons