Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Leonores hälsobesked – första bilden på lillprinsessan efter operationen

07 jun, 2023, 14:00 
AvFelicia Plåt
Leonore
Madeleine och familjen befann sig i Sverige under nationaldagen. Foto: TT

Madeleine och familjen var på plats i Sverige under nationaldagsfirandet.

Annons

Under gårdagen var det firande över hela Sverige för att fira nationaldagen. Vi kunde se hela kungafamiljen på plats på Skansen för att njuta av nationaldagsfirandet. Även Madeleine och Chris var på plats vilket var riktigt roligt då de inte har kunnat närvara under fem års tid.

GRATTIS SVERIGE! Här öppnar Victoria slottet – Estelle & Oscar stjäl showenBrand logo
GRATTIS SVERIGE! Här öppnar Victoria slottet – Estelle & Oscar stjäl showen

Detta på grund av att de bott i USA. Men under våren avslöjade hovet att prinsessan tillsammans med familj kommer flytta tillbaka till Sverige i augusti.

Fick ställa in resan till Sverige

Madeleine skulle däremot hälsat på i Sverige tidigare än till nationaldagen. Hon och hennes vänninor arrangerade nämligen en stor Childhood-fest på Gröna lund den 6 maj som prinsessan skulle närvara på. Men bara några timmar innan festen fick alla chockbeskedet att Madeleine behövde stanna i USA då hennes dotter Leonore hade brutit armen.

Annons

Hovets presstalesperson Margaretha Thorgren bekräftade senare för Svensk Dam att Leonore hade opererats och blivit gipsad.

– Prinsessan Leonore är nu opererad och har nu gipsad arm, sa Margareta Thorgren till Svensk Dam.

Första bilden efter operationen

Mikael "Soldoktorn" Sandström berättade även tidigare för tidningen Hänt hur han såg på Leonores återhämtning och menade att hon kunde komma att ha gipset i flera veckor.

– Målet för att operera ett barn är att återfå full rörlighet 6-8 veckor i gips i snitt, skrev Mikael till Hänt.

Men återhämtningen verkar ha gått snabbare än så.

Nu en månad senare till nationaldagen visade Madeleine upp hela familjen på Instagram. På bilden kan vi se Leonore stå framför sina föräldrar tillsammans med sina syskon. Men något gips syns inte till.

Leonore ser riktigt glad ut och eftersom gipset är borta verkar hon ha återhämtat sig riktigt snabbt efter operationen. Vilket är väldigt skönt för henne. Nu kan hon njuta av sin sommar ordentligt.

Annons