Leonores och Estelles stora förändring i relationen – nu händer det!

08 mar, 2023, 10:00 

Nu har kusinbarnen all anledning att fira!

Annons

Redan när prinsessan Leonore föddes fick hon ett starkt band till prinsessan Estelle. Estelle var en av de första som fick träffa henne i New York och sedan dess har deras relation varit som ett självspelande piano.

Busfröet Leonore – här rymmer prinsessan!
Busfröet Leonore – här rymmer prinsessan!

Även om det inte tillhör vanligheterna, så ser Estelle och Leonore alltid till att ta till vara på tiden när de ses, och det är inte helt ovanligt att de springer ifrån resten av familjerna för att leka.

– En kusinrelation är väldigt speciell. Det är som en bästa vän som ändå är familj. Det är något unikt med en nära kusin vilket vi uppmuntrar, har prinsessan Madeleine tidigare sagt.

Annons
Recept.se Nyhetsbrev
Kronprinsessan Victoria och prinsessan Estelle
Kronprinsessan Victoria och prinsessan Madeleine har trots avståndet hela tiden sett till så att prinsessan Estelle och prinsessan Leonore bibehållit sin fina kusinrelation.

Så har kusinbarnen löst kommunikationen

Ja, både kronprinsessan Victoria och Madeleine har sett till att kusinerna vårdar den fina relationen när avståndet har varit för långt.

Leonore och Estelle pratar även ofta i telefon och när de väl ses, under sommaren och julen, så har de garanterat mycket att prata om. Det har ju ändå gått en hel höst sedan de sågs sist.

Förändringen i Estelles och Leonores relation

Madeleine med familj har som bekant varit bosatta i Florida de senaste åren, men under onsdagen bekräftade hovet att hela familjen flyttar hem till Sverige i augusti.

För kusinbarnen är det ett otroligt glädjebesked! Det blir ett ypperligt tillfälle för Leonore och Estelle att träffas oftare – och fortsätta vårda den redan så goda relationen.

Annons

Dessutom kan det bli så att både Leonore och prins Nicolas börjar skolan på anrika elitskolan Campus Manilla, beläget ute på natursköna Djurgården, där både Estelle och prins Oscar går.

Madeleine med familj flyttar hem till Sverige i augusti
Madeleine med familj flyttar hem till Sverige i augusti.

Foto: TT

Annons