Let’Dance-aktuella Bathina Philipson: ”Jag älskar Anders Tegnell!”

Bathina Philipson och Anders Tegnell.
Let’s Dance är inställt till efter påsk – men Bathina Philipson tröstar sig med Anders Tegnell: ”Han är min nya idol!”
Annons

 

Kungavännen Bathina har en ny crush – på hela Sveriges statsepidemiolog!

– Jag älskar Anders Tegnell! Han är lugn, han är sansad och han får alla oss att fatta.

– Man kan luras av att jag är crazy bananas! Men jag går i gång på det som är tryggt och bra och därför passar Anders Tegnell helt perfekt för mig. Han talar utifrån fakta och kunskap och man kan lita på det han säger. Han är min nya idol.

Annons
Anders Tegnell på Folkhälsomyndigheten: Så ser han ut privat.
Anders Tegnell har fått kultstatus!
Annons

Bathina Philipson har länge varit virvelvinden i den svala svenska societeten. Men hon har ett djupt samhällsengagemang och hon följer coronaläget intensivt. Framför allt sitter hon som klistrad när Anders Tegnell har sina dagliga, direktsända pressträffar.

– De är ju ett helt gäng, men jag håller på Anders. Jag lyder honom, han är bra.

Let’s Dance: Bathina Philipson med sin danspartner Marc.
”Mitt i allt det där spontana är jag en trygghetsberoende människa. Jag är INTE typen som skulle hoppa bungy jump. Aldrig i livet!” säger Let’s Dance-aktuella Bathina Philipson – här med sin danspartner Marc.

– Men skämt åsido, jag tycker att Sverige sköter coronaläget exemplariskt. Vi är helrätt ute, och det är jättebra att SkiStar stänger igen och att folk låter bli att resa runt i påsk. Jag tror på sunt förnuft när det gäller coronan.

Bathina Philipson tar paus från Let’s Dance – stöttar i coronakrisen

– Det stora problemet är ju samhällskrisen och alla som förlorar jobben. Jag försöker bidra och jag stöttar min kvarterskrog Broms i Stockholm som skickar matlådor till personalen på intensiven. Alla får försöka dra sitt strå till stacken. Ingen kan göra allt, men alla kan göra något!

Annons
Bathina Philipson aktuell i Let’s Dance.
Det vanliga Let’s Dance är just nu stoppat på grund av coronaläget. Men håll tummarna för att vi får se Bathina Philipson dansa vidare efter påsk!

Foto: TT.

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

22 kommentarer till “Let’Dance-aktuella Bathina Philipson: ”Jag älskar Anders Tegnell!””

 1. ananas skriver: 2 april, 2020

  Ingångssidans rubrik: Kungenvännen …..
  Kungenvännen är inte svenska!
  För ofta fel i ingångssidans rubriker!!!


 2. Fundering skriver: 2 april, 2020

  Genom att inte skydda den svagaste gruppen, dvs. de som bor på äldreboenden, blir det ju en naturlig “avgång” av denna grupp människor. Jag orkar inte titta på vår falske statsminister, som hela tiden gömmer sig bakom Tegnell och hans medarbetare. En rad skidåkare har dragit hit viruset för att sedan leva i stort sett som vanligt medan vi äldre får sköta oss bäst vi kan själva i våra bostäder. Dessutom har samhället mage att dra in viruset på våra äldreboenden och först i efterhand stänga ner. Att regeringen inte stänger ner som i andra länder börjar jag få en klar bild av först nu, det tog lite tid att förstå. För mig är det en gåta att Löfvén får härja fritt.


 3. Ingrid skriver: 3 april, 2020

  Tegnell var den som bestämde om massvaccinering som senare ledde till narkolepsi hos unga, man måste alltid lära sig att kritiskt granska.


 4. Grethe skriver: 3 april, 2020

  Tegnell fortjener all kritikk han har fått. Er sjokkerende hvor dårlig han har kontrollert krisen Sverige er i. Ikke en gang dødstallene har han kontroll over, men innrømmer de kan være en uke gammel. Så hva tror vi egentlig tallene sier om Sverige? Bare Norge alene har testet nesten 99 000. De norske tallene sier at vi har litt mindre smitte en Sverige, mye lavere dødsrate og halvparten så mange innbyggere. Regnestykket passer ikke.


  1. Solstrålen skriver: 3 april, 2020

   Han påstår också att man inte smittar under inkubationstiden. Horribelt! De flesta sjukdomarna smittar även då och läser man om influensa på Vårdguiden hemsida så står där klart och tydligt att även influensa smittar innan man får symptom. Det mesta är numera politiskt men att stå och påstå saker som är helt uppåt väggarna dödar ju allt förtroende för myndigheten, det går ju inte att lita på vad de säger.


 5. Susanne Blomgren skriver: 3 april, 2020

  Fundering håller med dig, själv tyckte jag att det var idiotiskt att inte göra som andra länder, tror att mina tankar var rätt vi skulle stängt gränsen satt Stockholm i karatän. Nu skyller dom på varandra Löven Tegnell, känns inte tryggt med dom. Litar inte på någon av dom.


 6. charlotte skriver: 3 april, 2020

  Håller med Bengt Olsen: Vad vet Tegnell som inte vi vet?


 7. Susanne Blomgren skriver: 3 april, 2020

  Glömde skriva nu kommer reaktioner från de andra länderna, Spanien ,England Italien med fler som tycker att vi inte är klok,att Löven leker med medborgarnas liv. Håller med till fullo. Och fortfarande dessa j…la underrubriker, glad att jag bestämt mig nu Kommer ej förlänga prenumerationen på denna tidning. Tråkigt men sant. Tänker inte gynna en tidning som inte tar till sig kritiken från sina läsare. Ta nu in detta oxå tack


 8. Bror skriver: 3 april, 2020

  Anders Tegnells långa uppenbarelse är en provokation mot allt vad normen om mainstream heter.
  Med den nyvakna frisyren, den ostrukna skjortan under tröjan, händerna i byxfickorna, oblygt orädd med en utomordentligt välmöblerad övervåning, är han något av antitesen till den maskinmässige byråkraten vi känner igen i Robert McNamaras gestalt. (Någon som minns honom?)
  Lugnt och metodiskt maler han med forskningsreferenser ner alla försök att sätta honom på det hala.
  Kritiken mot den svenska avvikelsen från mönstret att “stänga ner” bemöter han med det självklara: jag, lika lite som någon annan, vet i nuläget vilken begränsningsmetod som är effektivast, den tvångsmässiga stränga eller den svenska frivilliga och mindre stränga. Om det nu ens finns någon skillnad.
  Attityden till Anders Tegnell blir då som en tillplattad normalfördelningskurva; lite i mitten och mycket i svansarna. Där hittar man Bathina i “älska-svansen” och Ingrid i “tycka illa-svansen”.
  Nu kan vi bara hoppas att “insjuknandepuckeln” snart nog får samma tillplattade utseende.


  1. Ingrid skriver: 3 april, 2020

   Bror,
   Det är skillnad på att kritiskt granska , vilket du kan göra genom att jämföra internationell press och deras rapporter från andra länder i världen och bilda dig en uppfattning som bygger på information och inte på känsla.
   Bengt Olsen förefaller vara en klok man i Sverige.


  2. Helene skriver: 3 april, 2020

   Bror

   Hatten av för din eminenta kommentar!


 9. Katta skriver: 3 april, 2020

  Tror nor inte att Tegnell är den som ensam bestämmer. Kan tänka mig att han har utsetts att stå som måltavla.


 10. Ingrid skriver: 3 april, 2020

  Genom att lägga besluten på Tegnell så avsäger sig Löven ansvaret .
  Makten suger.


  1. Solstrålen skriver: 3 april, 2020

   Och Tegnell skyller på chefen och Löfven enligt vad han sa hos Skavlan.
   Den gemensamma skulden är tydligen “allas” eftersom de arbetar i grupp. Som vanligt med andra ord, ingen tar ansvar och ingen är skyldig.


 11. Helene skriver: 3 april, 2020

  Hej alla kommentatorer, –kända o okända.!

  Skummar snabbt några dar bakåt–ser att kommentarerna är många på allt. –Detta ger bild av att många arbetar hemifrån,–eller många som gått i pension och fördriver tiden med diskussion här. –Är nu äntligen ledig en hel vecka! Underbart!! –Mycket att ta igen, främst familjen naturligtvis, men också hus och trädgård. “Män” är inte lika bra på “finlir” som oss kvinnor. 🙂 🙂 Jag är trött, så in i h-vetes trött. Längtar efter en ridtur!! Längtar efter att på måndag få följa med dotter till skolan!! Sova–tänk att vakna i morgon bredvid min man, utan att rusa iväg. Frukost, lång frukost! Allt Allt vanligt—en hel vecka!! Sköt om er alla.—Varma hälsningar/Helene


  1. Bea skriver: 5 april, 2020

   Bästa Helene,
   Det hade säkert varit ännu bättre att vakna och ha långfrukost om Sverige hade stängt skolorna som övriga världen pga smittorisk.
   Då hade du sluppit följa till skolan och kanske dottern även kunnat följa med på en ridtur.
   Have a nice day – stay safe.


 12. A.M.Engvall skriver: 3 april, 2020

  Som i tider vi nu några fortfarande lever i, känns egna problem banala. Kanske vi ska försöka förhålla oss vänliga, åtminstone mot andra vi inte kan göra så mycket åt för tillfället. Jag håller med Bethina och skriver gärna på en namnlista där jag tycker att Anders står sig bra som målvakt, målvakter hur stora de än är kan också släppa in en och annan boll.
  Vänligen
  A.M.E.


 13. Daga skriver: 3 april, 2020

  I kväll besöker han Tv1 och norske underhållaren Skavlan.


 14. PernillaA skriver: 6 april, 2020

  Skolan har ni inte påsklov


  1. Helene skriver: 7 april, 2020

   PernillaA,

   Hej Pernilla, alla barn från 1-3:e klass ska ha en “dansuppvisning” utklädda till påskharar, kycklingar, m.m. –Deltagandet för barnen har varit frivilligt naturligtvis, men uppslutningen stor. –Barnens sång/musikfröken har varit mycket engagerad,—men alla kläder/utsmyckningar har vi föräldrar gjort naturligtvis. “Genrep” igår i skolan. —Dom är så härligt fria i sig själva där de sjungar o dansar. Underbart!–I dag himlen blå med strålande sol, 15 + grader, fixar i trädgården. Ha det så gott.


 15. Helene skriver: 7 april, 2020

  Bea skrev 5/4

  Bästa Bea, förlåt att jag inte tittat in och sett din kommentar. –Dotter får rida med mej då o då, men hon får ännu bara rida ponny, (uppmätt efter hennes längd) vilket gör att vi rider i lugnt tempo.–Av den anledningen rider jag ensam då o då.
  Tack för din vänliga omtanke Bea.


 16. Helene skriver: 7 april, 2020

  PernillaA

  Pernilla igen—Förberedelserna för F. Horse show är i full gång! –Hoppas innerligt att allt återgått till det normala till juli månad. —Tyvärr är jag personligen inte hoppfull!—- Enbart på dessa dagar jag varit ledig, ser jag människors obetänkta beteenden, vad gäller obetänksamhet!!—Peder Fredricson hade för avsikt att ta All In till OS, –P. F. behöver poäng . Malin Baryard med sin Indiana behöver också poäng. Vi får hoppas att vi får se dessa nu i sommar på 100års jubileet! —Kommer du “hem” till dess?


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Laddar