Lyxvillan i Kanada! Här gömmer sig Meghan Markle

meghan harry hus vanocuver island
Meghans och sonen Archies nya liv i Kanada har redan börjat. Två dagar efter att hertigparet släppte "bomben" om sin kungliga sorti åkte hertiginnan dit medan Harry stannade kvar i England. Megxit-förhandlingarna pågår fortfarande och det är många frågor som behöver svar.
Annons

Samtidigt som prins Harry åkte till Sandringham för det ödesdigra mötet med drottning Elizabeth for Meghan tillbaka till Kanada. Hertigparet av Sussex tillbringade julhelgen på Vancouver Island och Archie stannade även kvar där med sin nanny. Men nu är alltså den 8 månader gamla sonen återförenad med sin mamma. Page Six berättar var familjen håller till när de är i Kanada.

Annons

Meghan och Archie på Vancouver Island

Adressen duger. Harrys och Meghans Kanada-hem är en herrgård som ligger i en ort som heter North Saanich och som tillhör Vancouver Island. Enligt tidningens uppgifter är herrgården värd uppemot 14 miljoner dollar. Det är alltså här hertiginnan väntar in sin make under “Megxit-förhandlingarna” som beräknas fortsätta de närmaste dagarna.

Annons
prins harry hertiginnan meghan
Meghan och Archie är redan i Kanada medan Harry försöker reda ut alla frågetecken med drottning Elizabeth.

Det stora stenhuset är omringat av en gigantisk mur, så säkerheten behöver Sussex-familjen inte oroa sig över. Dessutom finns där ett säkerhetsstängsel och stora grönområden – perfekta för barnvagnspromenader med lille Archie.

Elizabeths krismöten fortsätter

Men trots att Meghan redan har lämnat Storbritannien deltar hon i “toppmötet” på Sandringham över telefon. Chocken över parets beslut att lämna kungafamiljen och bygga sina egna karriärer har fortfarande inte lagt sig i England och britterna följer ivrigt händelseutvecklingen på Elizabeths gods.

Annons
harry archie
Snart får lille Archie återse pappa Harry. Enligt brittiska medier ska prinsen göra familjen sällskap i Kanada så fort “Megxit-förhandlingarna” är avslutade.

Hertiginnan sägs ha slagit sig till ro i Kanada för en lång tid framöver. Enligt uppgifter har hon nämligen ingen återresa till London inplanerad. Meghan njuter av en vardag utan kritiska frågor och anklagelser. Just nu vill hon bara fokusera på Archie och både hon och sonen längtar efter att Harry ska göra dem sällskap på den stora herrgården i North Saanich.

Foto: TT

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

11 kommentarer till “Lyxvillan i Kanada! Här gömmer sig Meghan Markle”

 1. Bror skriver: 14 januari, 2020

  Här får SvDam se upp, så att rapporteringen om Meghan&Harry inte blir av det slag som dagens Guardian karaktäriserar som “lazy, sloppy, big-bucks bigotry.”


  1. Helena FIN skriver: 14 januari, 2020

   Instämmer Bror, och inte liksom i Daily “Fail”.


  2. Maria-Angela skriver: 14 januari, 2020

   Jag tänkte faktiskt på samma sak när jag läste artikeln.


 2. Christina skriver: 14 januari, 2020

  Sluta skriva om dem . De vill vara privata . Ge dem ingen publicitet .


 3. Bea skriver: 14 januari, 2020

  Bra beslut att stanna hemma med lille sonen i detta kaos och tills den första stormen har bedarrat. När sladdertackorna skramlat klart så blir luften lättare att andas.


  1. konsttanten skriver: 15 januari, 2020

   Bea: Enig med dig.
   Jag förstår Harry och Meghan, och önskar dem lycka till.


 4. josefin skriver: 14 januari, 2020

  Nu ser vi fram emot filmer o TVserier med “Princess Meghan” i olika roller. Pà sà vis kan paret börja fixa sin självförsörjning o MMs karriär ta ett stort steg.


 5. Birthe Vejrum skriver: 15 januari, 2020

  En “herregård” har det nu aldrig været – og nogen ringmur findes der heller ikke. Kig på billederne en ekstra gang.


 6. Birthe Vejrum skriver: 15 januari, 2020

  Huset har nu aldrig været en “herregård”. Det er stort skrummel af et hus, som skal forestille at være i fransk bondestil. 🙂


 7. PernillaA skriver: 15 januari, 2020

  Bea, eller så stannar man i England reder upp vad man ska och flyttar sedan


  1. Bea skriver: 16 januari, 2020

   Bästa PernillaA
   Men inte spelar väl det någon roll vad okända människor i England fattar för familjebeslut. Det gör väl var och en som den vill.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Laddar