Meghan ursinnig på Victoria – krissamtal mellan makarna

Meghan ursinnig på Victoria – krissamtal mellan makarna
Ett okänt bråk har legat och puttrat mellan prinsparet Harry och Meghan och makarna David och Victoria Beckham. Enligt The Sun har Meghan anklagat Victoria för att läcka hemligheter till den brittiska pressen.
Annons

Prins Harry och hustrun Meghan, hertiginnan av Sussex, skakade om den brittiska monarkin genom att inleda 2020 med att meddela sin sorti ur kungahuset. I en kommuniké skrev prinsparet att man tänker avstå apanage och leva en mer självständig tillvaro, bortom de kungliga rutinerna och uppdragen.

Annons

Samtidigt som skriverierna kring “Megxit” fyller spaltmeter efter spaltmeter, har det uppdagats att en kris råder mellan prinsparet och deras tidigare vänner David och Victoria Beckham. Makarna Beckham hör till den absoluta kändiseliten i Storbritannien och uppges ha en gemensam förmögenhet på nästan nio miljarder kronor.

Bråk mellan Meghan och Victoria

Meghan och Harrys besked har utlöst en kritikstorm i England.
Annons

Men enligt The Sun är Beckhams inte på god fot med Harry och Meghan, trots att paren umgicks flitigt tidigare. The Sun skriver att konflikten uppstod i december 2017, som en följd av en tidningsartikel i samma tidning. I artikeln i fråga påstods det att Victoria Beckham agerat rådgivare åt Meghan i samband med att den sistnämnda skulle flytta till London. Victoria ska bland annat ha tipsat Meghan om frisörer och stylister som hon själv brukade besöka.

När detta nådde pressen, reagerade Meghan.

– Hon var ursinnig, säger en källa med insyn till The Sun.

– Hon trodde att Victoria låg bakom – även om tanken på att Victoria Beckham skulle ringa till journalister för att ge dem nyheter är skrattretande – och pratade med Harry om det.

Annons

David sa ifrån

Enligt The Sun kände sig Harry manad att ta kontakt med David Beckham, som han då betraktade som en nära vän.

Beckham svarade med att förklara sin hustru som fullständigt oskyldig till läckan. The Sun hävdar att samtalet gjorde honom “upprörd”.

– Han sa ifrån till Harry, och de gick med på att gå vidare i livet, men saker och ting blev obekväma där, säger The Suns källa.

Harry och David Beckham blev nära vänner när de arbetade med att fixa OS till London 2012.

Annons

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

5 kommentarer till “Meghan ursinnig på Victoria – krissamtal mellan makarna”

 1. PernillaA skriver: 14 januari, 2020

  Om detta stämmer undrar jag varför meghan inte sköter detta själv utan skickar fram Harry ; bortsett från det har hon tydligen talangen att bli ovän med de flesta människor i sin omgivning ; mwghans kritik mot sin far är lite lustig då äpplet som bekant inte faller så långt från trädet


  1. Bea skriver: 14 januari, 2020

   Sladder sladder…
   Varför så mycket negativa kommentarer på och om en person ni inte känner privat?


 2. Susanne Blomgren skriver: 14 januari, 2020

  Läste att hennes närmaste vänner säger att Megan ser till att hon alltid får sin vilja fram. Tror nog att hennes familj inte haft det så lätt med henne. Tycker synd om Harry, tyvärr så styr hon honom med järnhand.


 3. ancibergfeldt skriver: 14 januari, 2020

  Tydligen så gillar Megan att bråka
  med allt och alla. Harry blir
  Påverkad, snäll och förälskad som
  han är.


 4. Birthe Vejrum skriver: 15 januari, 2020

  Journalister skal jo more sig, og nu har der jo været en lignende historie med et par fodboldfruer, og så er der en umoden bladsmører, der retter en historie til så den stemmer med Meghan og Victoria Beckham.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Laddar