Lyxvillan i Kanada! Här gömmer sig Meghan Markle

meghan harry hus vanocuver island

Meghans och sonen Archies nya liv i Kanada har redan börjat. Två dagar efter att hertigparet släppte "bomben" om sin kungliga sorti åkte hertiginnan dit medan Harry stannade kvar i England. Megxit-förhandlingarna pågår fortfarande och det är många frågor som behöver svar.

Samtidigt som prins Harry åkte till Sandringham för det ödesdigra mötet med drottning Elizabeth for Meghan tillbaka till Kanada. Hertigparet av Sussex tillbringade julhelgen på Vancouver Island och Archie stannade även kvar där med sin nanny. Men nu är alltså den 8 månader gamla sonen återförenad med sin mamma. Page Six berättar var familjen håller till när de är i Kanada.

Meghan och Archie på Vancouver Island

Adressen duger. Harrys och Meghans Kanada-hem är en herrgård som ligger i en ort som heter North Saanich och som tillhör Vancouver Island. Enligt tidningens uppgifter är herrgården värd uppemot 14 miljoner dollar. Det är alltså här hertiginnan väntar in sin make under “Megxit-förhandlingarna” som beräknas fortsätta de närmaste dagarna.

prins harry hertiginnan meghan

Meghan och Archie är redan i Kanada medan Harry försöker reda ut alla frågetecken med drottning Elizabeth.

Det stora stenhuset är omringat av en gigantisk mur, så säkerheten behöver Sussex-familjen inte oroa sig över. Dessutom finns där ett säkerhetsstängsel och stora grönområden – perfekta för barnvagnspromenader med lille Archie.

Elizabeths krismöten fortsätter

Men trots att Meghan redan har lämnat Storbritannien deltar hon i “toppmötet” på Sandringham över telefon. Chocken över parets beslut att lämna kungafamiljen och bygga sina egna karriärer har fortfarande inte lagt sig i England och britterna följer ivrigt händelseutvecklingen på Elizabeths gods.

harry archie

Snart får lille Archie återse pappa Harry. Enligt brittiska medier ska prinsen göra familjen sällskap i Kanada så fort “Megxit-förhandlingarna” är avslutade.

Hertiginnan sägs ha slagit sig till ro i Kanada för en lång tid framöver. Enligt uppgifter har hon nämligen ingen återresa till London inplanerad. Meghan njuter av en vardag utan kritiska frågor och anklagelser. Just nu vill hon bara fokusera på Archie och både hon och sonen längtar efter att Harry ska göra dem sällskap på den stora herrgården i North Saanich.

Foto: TT