Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Madeleine bryter tystnaden efter omtalade bilderna från Sverige-besöket: "Jag blev..."

19 sep, 2023, 06:00 

Prinsessan Madeleines första ord.

Annons

Prinsessan Madeleine har haft en intensiv vecka – mitt i det kungliga strålkastarljuset. Det är nog ingen som missat att kungen firat 50 år på tronen, och Madeleine och Chris O'Neill som vanligtvis bor 800 mil bort tog sig givetvis hem till Sverige för de speciella dagarna.

Nu sprids bilder från firandet runt om i världen – och Madeleine säger sina första ord.

Se folkfesten! Här går kortegen med kungen och Silvia genom StockholmBrand logo
Se folkfesten! Här går kortegen med kungen och Silvia genom Stockholm

Prinsessan Madeleines succé – hyllas efter modevalet

Visst känns det lite extra kul och kungligt när Madeleine och Chris reser hem. Det är ju bara några få gånger per år – om ens det, som hela kungafamiljen kan samlas så.

Annons

Madeleine och Chris gjorde storstilad kunglig comeback under torsdagen, när det var dags för jubileumsföreställning på Drottningholms slottsteater. Madeleine bar en riktigt glammig filmstjärnelook, med en puderrosa klänning med bara axlar, och Chris såg stilig ut i sin kostym.

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill
Wow – vilket stiligt par!

I Svensk Damtidnings kommentarsfält var det många som tappade hakan över hur vacker hon var.

"Säger bara WOW till Madeleine" Skrev en av många användare.

Prinsessan Madeleines första ord om Sverigebesöket

Sedan var det fest dagarna i ända. Vi fick se paret på balkongen vid yttre Borggården när det var dags för högvaktsavlösning, och senare på kvällen vid en av höjdpunkterna: jubileumsbanketten.

Annons

Ja, såhär många bilder på Madeleine och Chris var det längesedan vi fick. Och intresset är stort även utanför landsgränserna. Bland annat delar Royal Central ett stort bildextra från firandet, och danska Billedbladet har gjorde detsamma.

Nu delar Madeleine sina första ord efter alla bilder och ståhej hemma i Sverige, med några privata bilder på sin Instagram.

– Delar några speciella ögonblick från min fars 50-årsjubileum. Jag blev ödmjuk och berörd av den otroliga värme Sverige visat för att fira min fars hårda arbete under alla dessa år!

Foto: TT

Annons