Madeleine dök upp i favoritarmbandet – se den makalösa prislappen!

Prinsessan Madeleine

Foto: TT

Bara det bästa är bra nog för en prinsessa!

SE FILMEN: Här ankommer kungafamiljen till Victoriakonserten!
0:36

Efter reklamen: SE FILMEN: Här ankommer kungafamiljen till Victoriakonserten!

(0:36)

Slå på ljud

Vi har en har en vecka bakom oss som verkligen kantats av kunglig glans!
Efter ett par fullspäckade dagar med firande av vår kronprinsessa Victoria, börjar det närma sig semestertider för våra kungligheter.

Och man kan lugnt säga att familjen har visat upp sig från sina bästa sidor, med vackra klänningar och lyxiga smycken. Kanske speciellt prinsessan Madeleine, som visat upp en riktig dyrgrip.

Då kommer Chris tillbaka

Det var på Victoriakonserten som Madeleine dök upp i det vackra armbandet. En fin tradition på kronprinsessans födelsedag där familjen på första parkett får avnjuta musik i världsklass samtidigt som den fungerar som en insamlingsgala till kronprinsessan Victorias fond.

Men i år saknades någon vid Madeleines sida, närmare bestämt maken Chris O'Neill. Tidigare bekräftade hovets informationschef Margareta Thorgren för Svensk Dam att han kommer befinna sig i USA för att arbeta, närmare bestämt hemstaden Florida.

Enligt uppgifter till Svensk Dam planerar han dock att återvända nästa vecka, så av allt att döma kommer prinsessfamiljen få en härlig sommar på Öland tillsammans trots att jobbet tyvärr kom emellan.

Prinsessan Sofia och prinsessan Madeleine

Två vackra prinsessor!

Karin Törnblom/TT

Bildextra! Estelles magiska kväll i ruinen med Carl Philip och Sofia - mamma kvar på Solliden

Chocksumman

Madeleine kom alltså till konserten själv, eller ja, med sin familj som sällskap såklart. Och som hon strålade! Hon bar en vacker klänning, i rosa blommönster och med ett riktigt romantiskt fall.

Men det var detaljen på handleden som får en att höja på ögonbrynen. Där hade hon nämligen en riktig favorit, i alla fall om man ser på hur ofta hon använder det. Det guldiga armbandet kommer från det lyxiga märket Cartier, som dessutom är utsmyckat med fyra diamanter.

Enligt sajten UFO No more har hon använt det flera gånger, bland annat på Victoriadagarna förra året, och på kronprinsessans födelsedag.

Prislappen? Ja, den är hisnande. Enligt samma sajt går Madeleines armband loss för 9,600 brittiska pund, eller cirka 119 000 svenska kronor!

Wow!

Karin Törnblom/TT

Foto: TT