Madeleine i sorg – efter plötsliga dödsbeskedet!

Prinsessan Madeleine är i sorg.Ett oväntat dödsbesked har plötsligt träffat henne med full kraft.

Prinsessan Madeleine är sparsmakad med sina Instagram-inlägg. Hon lägger bara ut bilder om hon verkligen känner för det – hon sysslar inte med utfyllnad.

Därför vet vi att det senaste dygnets händelser drabbat henne hårt. Daisy Coleman är död, och Madeleine är i sorg.

Prinsessan Madeleine sörjer Daisy Coleman

“Idag förlorade vi en av våra starkast lysande stjärnor. Vi kände oss hedrade som fick lära känna Daisy Coleman och bevittna hennes styrka och handlingskraft som en av SafeBAE:s grundare. Låt oss tillsammans sätta ett stopp för sexualbrott och övergrepp på barn”, skriver Madeleine på Instagram.

Daisy Coleman fick motta hela världens sympati i och med dokumentären ”Audrie & Daisy”. I den berättade Daisy om hur hon utsatts för sexuella övergrepp som 14-åring – och mötts av en oförstående omvärld.

“Önskar att jag kunnat bära hennes smärta”

Nu sörjer miljontals beskedet att Daisy tagit sitt eget liv.

– Hon var min bästa vän och en underbar dotter, skriver Daisys mamma Melinda på Facebook.

– Jag tror att hon ville få det att verka som att jag kunde leva utan henne. Det kan jag inte. Jag önskar att jag hade kunnat bära hennes smärta åt henne! Hon återhämtade sig aldrig efter vad de där pojkarna gjorde mot henne och det är inte rättvist. Min lilla flicka är borta.

Prinsessan Madeleine kom i kontakt med Daisy när Childhood Foundation inledde ett samarbete med SafeBAE, en organisation som Daisy grundade för att bekämpa sexuella övergrepp.