Madeleine och barnen Halloween-utklädda på ny bild

Gullchock! Prinsessfamiljen i Miami tar till sig de amerikanska traditionerna och klädde ut sig igår under Halloween. Se nya bilden!

Att klä ut sig är något som de flesta barn älskar, och under gårdagen var det många små fina spöken och häxor som gick runt på gatorna, eftersom Halloween ägde rum. Men i USA, där denna tradition startade, är Halloween en självklarhet. Och även prinsessan Madeleine verkar ha anammat detta, nu när hon lever i landet.

På Instagram har prinsessan lagt ut en fantastisk bild. En bild på Madeleine som katt, Leonore som häxa eller kanske en fe med katt, Nicolas som Batman och lilla Adrienne är übersöt som liten pumpa! Dessutom har de sina små hinkar med sig. Kungligheterna är alltså fullt redo att gå ut och samla in godis hos sina grannar. Tänk att öppna dörren och mötas av Madeleine som katt!

Läs mer: Se Madeleines oemotståndliga nya bilder på Adrienne från New York!

Inte första bilden

Prinsessan Madeleine lade tidigare denna månad ut en egentagen bild på barnen när de plockade pumpor, en tradition många amerikaner ägnar sig åt. Men det var inte första gången prinsessan Madeleine plockade pumpa. Även när prinsessan Leonore var nyfödd tog sig Madeleine och Chris till ett område vid New York och plockade pumpor. Då fick vi däremot inte se prinsessan utklädd. Och fortfarande har vi inte fått se vad Chris O’Neill brukar klä ut sig till, han syns nämligen inte på den nya bilden. Kanske tar han kortet? Inte heller skriver prinsessan Madeleine var bilden är tagen, utan hon skrev bara “Glad Halloween” innan hon lade upp bilden på sin Instagramprofil.

Såhär såg det ut när familjen letade efter den perfekta Halloween-pumpan:

Läs mer: Detta gjorde Madeleine med familjen i helgen

Foto IBL