Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Gåtan kring Madeleines och Chris framtid – hovet lägger locket på

09 jun, 2023, 14:30 
Felicia Plåt
Madeleine och Chris
Madeleine och Chris firade 10 år som gifta den 8:e juni. Foto: TT
Madeleine och Chris är äntligen i Sverige.
Annons

Det har varit en speciell vecka för kungafamiljen. Under tisdagen var det nämligen Sveriges nationaldag, och vi friade 500 år. Det var både kortege och skansenkonsert på schemat. Och detta året var hela kungafamiljen med på firandet. Även Madeleine och Chris som tidigare år varit i USA.

Efterlängtade comebacken • Victorias & Estelles äventyr • Madeleines hemliga fest – 3 kungliga snackisar från vecka 23!Brand logo
Efterlängtade comebacken • Victorias & Estelles äventyr • Madeleines hemliga fest – 3 kungliga snackisar från vecka 23!

Tidigare i år kom hovet med beskedet att Madeleine, Chris och barnen kommer att flytta tillbaka till Sverige efter att ha bott i Florida i flera år. Och det var många som blev glada över beskedet. Speciellt kungen och drottningen som har saknat både sin dotter och barnbarn.

Frågan alla undrar över

Flytten ska gå i augusti men vi fick se paret tidigare än så. De gjorde en storstilad entré på svensk mark och deltog i firandet på nationaldagen. Och hovet har bekräftat att de nu kommer vara kvar i Sverige under en tid. Men när vi egentligen får se dem i ett officiellt sammanhang igen är däremot oklart.

Annons

När Svensk Dam var i kontakt med hovets pressanansvarig Margareta Thorgren berättade hon att Madeleine kommer att fira sin födelsedag under lördagen i Sverige i ett privat firande med nära och kära. Men om vi kommer se prinsessan något mer blev osagt.

– Just nu kan jag svara på att de är i Sverige med familjen, säger hon.

Victoriadagen

Och om cirka en månad är det dags för Victoriaveckan på Öland. Ett speciellt firande för att fira kronprinsessan Victorias födelsedag. Det är en hel vecka med olika aktiviteter runt om på Öland vilket avslutas med Victorias födelsedag den 14 juli. Då bild det både kortege och den stora konserten på Solliden.

Men nu är det bara att vänta på att se om Madeleine och familjen dyker upp på Victorias födelsedag. Eller vem vet, kanske tidigare än så.

Annons