Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Madeleine vägrar synas ihop med Chris – hovet bekräftar tråkiga beslutet

30 dec, 2022, 09:06 

Prinsessan Madeleine lyser med sin frånvaro.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Prinsessan Madeleine, Chris O'Neill och barnen är äntligen tillbaka i Sverige. Under besöket har de hunnit med att fira drottning Silvias födelsedag och en sagolik julafton på Drottningholm.

Avslöjat! Madeleines och Chris speciella kärleksöverenskommelseBrand logo
Avslöjat! Madeleines och Chris speciella kärleksöverenskommelse

– De försöker komma hem till Sverige i alla fall två gånger per år och det brukar infalla under jul och sommaren, har hovets informationschef Margareta Thorgren sagt till Svensk Dam.

Så fort familjen landat i Stockholm åker de till lyxbostaden på Hovstallet på Östermalm. Här har Madeleine, Chris och barnen tillgång till en rymlig femrummare, som under åren genomgått flera dyra renoveringar.

Chris O`Neill och prinsessan Madeleine med barnen prinsessan Leonore, prinsessan Adrienne och prins Nicolas på väg att ta emot granar inför julfirandet från Skogshögskolans studentkår på Stockholms slott 2021
Chris O`Neill, prinsessan Madeleine och barnen prinsessan Leonore, prinsessan Adrienne och prins Nicolas är hemma i Sverige igen.

Chris julshopping i Stockholm

Chris O'Neill älskar att strosa runt i centrala Stockholm. Förra veckan fångades han på bild när han var ute och ägnade sig åt lite sista minuten-shopping inför det stora julfirandet.

Annons

Att Chris väljer att handla sina julklappar på Östermalm är ingen slump. Området har blivit som ett andra hem för honom. Här har han nära till flera av sina favoritställen, varav de flesta ligger runt kvarteren på Stureplan i Stockholm.

Strandvägen ligger lite extra varmt om hjärtat, då både han och Madeleine gärna avnjuter lunch på Strandvägen 1.

Därför syns inte Madeleine och Chris

Däremot har vi ännu inte sett röken av Florida-prinsessan. Det finns inga bilder på hon och Chris O'Neill tillsammans i Sverige. Inte heller har det uppdaterats något på hennes sociala medier.

Den naturliga förklaringen är att Madeleine är mån om att få lite kvalitetstid med familjen, innan det är dags att återvända till Florida i början av nästa år.

– Nyårshelgen firar kungafamiljen privat och Madeleine med familj kommer då vara kvar i Sverige, har Margareta Thorgren sagt till Svensk Damtidning.

– Vi uttalar oss inte hur eller var de firar nyår.

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill
Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill har inte synts tillsammans sedan de anlände till Sverige.

Foto: TT

Annons