Madeleines avslöjande om Silvia – sanningen kommer fram i ny video!

prinsessan madeleine hyllade drottning silvia under childhood-gala

Drottning Silvia och prinsessan Madeleine står varandra otroligt nära. Och i helgen fick de jobba ihop igen!

Under fredagen gjorde prinsessan Madeleine efterlängtat comeback vid en stor Childhood-gala. På grund av pandemin arrangerades galan digitalt och Madeleines stjärnglans fick istllet sprida sig mellan olika skärmar. Drottning Silvia, som inte kunde resa till New York som planerat, var istället med från slottet hemma i Sverige i lila sidenvolanger och sina maffigaste briljantörhängen.

Den drog i gång vid 19.00-tiden på kvällen, det vill säga mitt i natten svensk tid, och det var prinsessan Madeleine, 38, och hennes gäng från Childhood USA, som höll i trådarna. Ämnet för dagen var förstås Childhoods otroligt viktiga arbete med att skydda barn från sexuella övergrepp. Och både Madeleine och Silvia betonade vikten av att ha uppsikt över barn i ens närhet – inte minst nu när vi är mitt inne i en pandemi.

Prinsessan Madeleine hyllar drottning Silvia

LÄS MER: Privata bilden på Madeleine – inifrån Miami-huset

Dessutom passade Madeleine på att hylla sin mamma inför alla som följde galan.

– Som min mamma, min förebild och min stora partner, drottning Silvia har sagt förut så är vårt arbete viktigare än någonsin. Så snälla se till att barnen i er närhet är trygga, sa Madeleine med allvar i rösten.

prinsessan madeleine talade om drottning silvia

Sedan prinsessan Madeleine flyttade till Miami – och sedan kungen bantade kungahuset – är det Childhood som står i centrum för prinsessan Madeleines amerikanska jobbvardag. Bland annat sitter hon i juryn för Childhood-priset som i år går till en person inom socialtjänsten. Vinnaren tillkännages vid prisutdelningen den 21 december.

LÄS MER: Madeleines succé på galan i natt!

Foto: TT