Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Inifrån huset i Miami: Se den nya bilden på prinsessan Madeleine!

06 nov, 2020, 11:00 
Prinsessan Madeleine Miami World Childhood Foundation
Så har hon det i coronaisoleringen. Här är den nya bilden på prinsessan Madeleine – inifrån 16-rumsvillan i Miami.
Annons
Därför har Madeleines och Chris barn så ovanliga namn!Brand logo
Därför har Madeleines och Chris barn så ovanliga namn!

En ny bild på prinsessan Madeleine – inifrån nya huset i Miami! Som för väldigt många andra är det videomöten hemifrån som gäller för henne just nu, och då slinker ju hemmet automatiskt med på ett hörn.

Håret har hon snott upp i en hästsvans och hon är klädd i en beige t-shirt. Bakom henne skymtar en inte alltför pigg vit orkidé framför platt-tv:n och i vägghyllan till höger anar man en rad spännande föremål. Vårt tips är att det är Chris O’Neill som är samlaren i familjen.

Prinsessan Madeleine
En glimt från prinsessan Madeleines jobbvardag i det hårt coronadrabbade Miami.

Och ser du namnskylten? Madeleine har slängt prinsesstiteln – i det här sammanhanget är hon enbart Madeleine Bernadotte.

För nu talar vi om det mycket angelägna Childhood-priset 2020, och med på detta ditigala möte, från sina vardagsrum, arbetsrum och kök, var hela årets jury: Childhood-chefen Paula Guillet de Monthoux, retorikexperten Elaine Eksvärd, professorn och barnpsykiatern Carl Göran Svedin, Lena Ahlström som är VD för Ledarstudion, Elin Wernquist från Barnrättsbyrån samt Handelsbankens vd Carina Åkerström.

Annons

– I onsdags hade vi en första genomgång av nomineringarna som kommit in till, skriver Childhood och lovar att avslöja de tre finalisterna senast den 4 december:

– Juryn har ett digert arbete framför sig.

Prinsessan Madeleine och Childhoodpriset 2020

Juryn Childhoodpriset 2020
Prinsessan Madeleine med sina kollegor i juryn: Ett coronasäkert möte – bilderna avslöjar att de alla sitter hemma i sina vardagsrum, arbetsrum och kök.

– Fokus på vårt pris i år är att lyfta personer som arbetar med barn och unga inom socialtjänsten, säger Paula Guillet de Monthoux som leder drottning Silvias barnrättsorganisation och som också är ordförande i juryn.

– Det här är en grupp som möter många barn i utsatthet och som kan göra stor skillnad. Det har kommit in många kvalificerade nominerade, människor som är orädda, tar fajten för barnen och har förmågan att se till deras bästa. Det kommer inte att bli lätt att utse en vinnare.

Foto: TT, World Childhood Foundation/Instagram.

Annons