Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Nya mardrömmen för prinsessan Madeleine

20 okt, 2020, 16:00 
Prinsessan Madeleine corona Florida
Halloween är på intåg och i Miami är det nästan trettio grader varmt. Behagligt – på ytan. Men villkoren är just nu riktigt tuffa i prinsessan Madeleines USA.
Annons
Därför har Madeleines och Chris barn så ovanliga namn!Brand logo
Därför har Madeleines och Chris barn så ovanliga namn!

70 000 nya fall av Covid-19 registrerades enbart i fredags och nu går den ledande amerikanska epidemiologen Michael Osterholm ut och varnar för att läget kommer att bli betydligt värre: Ännu tuffare tider väntar november och december.

– De kommande sex till tolv veckorna kommer att bli de mörkaste under hela pandemin, säger han till den amerikanska tv-kanalen NBC och flaggar för att USA kommer att få se ”många, många fler” dagliga Covid-19-fall.

Tufft i Miami för prinsessan Madeleine

Det är definitivt dystra nyheter, och en kärv november och december som väntar för prinsessan Madeleine, Chris O’Neill och barnen Leonore, 6, Nicolas, 5, och Adrienne, som är två och ett halvt.

Prinsessan Madeleine
Prinsessan Madeleine.

Hemma i Stockholm följer kungafamiljen noga hur läget i Florida utvecklar sig och drottning Silvia och kronprinsessan Victoria visade sig vara förvånansvärt insatta och pålästa när de häromveckan träffade Sveriges Radios tidigare Washington-korrespondent Kajsa Boglind på Kungliga slottet.

Annons
Kungen och drottning Silvia
Kungaparet följer läget.

Mötet handlade om läget i USA inför det amerikanska presidentvalet den 3 november, men drottning Silvia och kronprinsessan Victoria fick också möjlighet att få information om saker som de grunnat på.

– Jag var där i en dryg timme och berättade och framför allt svarade på frågor från dem om USA-valet och om vad som kan vara viktigt att tänka på och så där, sa Kajsa Boglind i SR:s USApodden.

Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Kajsa Boglind Kungliga slottet om läget i USA valet
Kajsa Boglind (till vänster) fick många frågor.

Men drottningen kan i alla fall trösta sig med att hennes yngsta dotter har en trygg bas: Det 600 kvadratmeter stora huset i Pinecrest, Miami beskrivs som det mest insynsskyddade på hela gatan.

Annons

Det har sex sovrum och åtta badrum och Madeleine och Chris har en ”master-svit” på övervåningen med tillhörande loggia och anslutande badrum. Här finns även ett gigantiskt vitt kök, en rymlig matsal samt lekrum, gym och familjerum. Chris kontor har utsikt över palmerna i trädgården, och på baksidan brer poolområdet ut sig, komplett med stor terrass.

Prinsessan Madeleine Miami Beach Florida
Beachen i prinsessan Madeleines hemstad Miami.

Foto: TT.

Annons