Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Madeleines barn visar sig på slottet – för första gången på fyra år

20 dec, 2021, 11:00 
Madeleine och familjen på kungliga slottet 2021
Hela familjen är hemma i Sverige!

Det har gått fyra år sedan vi fick se Madeleines och Chris barn Leonore, Nicolas och Adrienne på Stockholms slott. Men på måndagen dök hela familjen upp!

Annons
SE FILMEN: Madeleine, Chris och barnen tar emot granar på Kungliga slottet!Brand logo
SE FILMEN: Madeleine, Chris och barnen tar emot granar på Kungliga slottet!

Prinsessan Madeleine, 39, och hennes Chris O'Neill bor sedan hösten 2018 i Florida, med de tre barnen prinsessan Leonore, 7, prins Nicolas, 6, och prinsessan Adrienne, 3.

På grund av pandemin har det stundtals blivit svårt för Madeleine och familjen att ta sig till Sverige. För några månader sedan, när coronaviruset härjade i USA, var de fast i hemmet i Florida i över ett års tid.

Men när familjen äntligen kunde komma till Sverige igen, under sommaren, stannade de i hela tre månader. Då kunde de äntligen njuta av tid med släkten och den svenska sommaren. Men när hösten kom var det dags för familjen att återvända hem igen.

Madeleine och barnen på slottet – efter fyra år

Tidigare i december kom den underbara nyheten att Madeleine och resten av familjen skulle komma hem igen till jul. Det avslöjades dessutom att prinsessan skulle möta Skogshögskolans studentkår på slottet den 20 december, för att ta emot julgranar. Ett uppdrag som både Victoria och Carl Philip har haft tidigare år.

Annons

Och strax innan 11-tiden på måndagen kom de efterlängtade bilderna! Hela familjen var på plats i slottet och barnen poserade med sina små granar framför kameran.

Prinsessan Adrienne och prinsessan Madeleine på slottet 2021
Prinsessan Adrienne såg minst sagt glad ut!

Barnen tog även artigt i hand och tackade studenterna från Skogshögskolan som rullat in granarna på slottets inre borggård.

Det är första gången Madeleines och Chris barn befinner sig på det kungliga slottet i Stockholm på fyra år. Senast familjen befann sig där var på kronprinsessan Victorias 40-årsfirande.

Prinsessan Leonore, Chris O'Neill, prins Nicolas, prinsessan Adrienne och prinsessan Madeleine på kungliga slottet 2021
Hela familjen på slottet!

Traditionen: Barnen får varsin liten gran

Precis enligt tradition har de åtta kungliga barnbarnen fått varsin minigran att ha på sitt rum. Något som följt med sedan Hagasessornas tid.

Prinsessan Leonore, Chris O'Neill, prins Nicolas, prinsessan Adrienne och prinsessan Madeleine på kungliga slottet 2021
Barnen fick varsin minigran!
Annons